6 porcijoms reikės:
400 ml grietinėlės
2 šaukštelių „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
75 g „Dansukker“ želės cukraus „Multi“
1 šaukšto karšto baltojo vyno
Karštame vyne virtoms spanguolėms reikės:
50 ml karšto vyno
2 šaukštų „Dansukker“ cukraus „Farinas“
50 g spanguolių
Kaip gaminti
1. Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, vanilinį cukrų, želės cukrų ir pavirkite 30 sek.
2. Įpilkite 1 šaukštą karšto baltojo vyno, išmaišykite.
3. Supilkite į keturias taures ir atšaldykite.
4. Prikaistuvyje užvirkite karštą vyną ir cukrų „Farinas“. Nukelkite prikaistuvį nuo viryklės ir suberkite spanguoles arba bruknes.
5. Palikite bent 1 val.
6. Šaukšteliu sudėkite uogas ant grietinėlės deserto ir patiekite.