Kaip išrinkti dovaną vyrui?

Turbūt sunkiausia nustebinti praktiškus vyrus, kuriems iš pirmo žvilgsnio lyg ir nieko nereikia.

Bet ar tikrai nieko? „C&D Style“ dovanų salono konsultantė Karolina pataria, į ką svarbu atkreipti dėmesį renkant dovaną. Kokių klaidų derėtų vengti bei kokios šių Kalėdų dovanų tendencijos. Žinodami kelis paprastus triukus jūs lengvai išlaviruosite didelėje prekių pasiūloje, ir pataikysite tiesiai į dešimtuką! O juk būtent to mes ir norime.

Pirmiausiai nuspręskite, kokią pinigų sumą planuojate išleisti. Turėkite galvoje, kad pernelyg brangios dovanos įpareigoja, o atsainios gali nuvilti. Todėl svarbu išlaikyti aukso viduriuką.

* Renkant dovaną svarbu atsižvelgti į gavėjo amžių, pomėgius – galbūt jis mėgsta žvejoti, ar laisvalaikiu vairuoja motociklą. Sąsagos šia tematika bus puikus pasirinkimas:



SĄSAGOS „MOTORBIKE“, 15.00 €; SĄSAGOS „FISH“ 16.00 €

* O gal jis dievina jaukius vakarus ir gerą vyną? Tuomet čiupkite gero vyno butelį ir supakavę kartu su sidabriniu kamščiatraukiu, ar originaliais vyno įrankiais turėsite idealią dovaną! Labiau vertinantiems viskio gėrimą rinkite krištolo gaminius – grafinus, viskio taures. Krištolas išsiskiria savo spindesiu, taurės maloniai priglunda rankoje.

VYNO KAMŠČIATRAUKIS 47.00 €; VYNO RINKINYS „LUCA“ 74.00 €

* Taip pat puiki dovana – kosmetikos įrankiai. Galbūt skamba moteriškai, tačiau pateikti stilingame juodos odos dėkle jie atrodo ypač vyriškai. O be to, labai praverčia ne tik kasdieniam naudojimui, bet ir kelionėje.

VYRŲ VEIDO PRIEŽIŪROS RINKINYS 23.00 €; REIKMENYS VYRAMS „GIORGIO“ 72.00 €

* Žinoma, yra dovanų kurios jau tapusios klasika ir neprašausite jas pasirinkę net ir paskutinę minutę (savaime suprantama, jeigu dar rasite parduotuvių lentynose...). Tai būtų geros odos piniginė, stilingas skėtis ar firminis rankšluostis. Kaip bebūtų, dažniausiai vyrai išlieka praktiški, todėl tikrai įvertins geros kokybės dovaną, kurią naudos ilgą laiką.

VYRIŠKA PINIGINĖ „TRI FOLD“ 59.00 €; RANKŠLUOSTIS „CARVED OCEAN“, 75.00 €; SKĖTIS „AUTOMATIC“,. 67.00 €

* Na, o kai reikia tiesiog mielos smulkmenos ar parodyti dėmesį, rinkitės automobilio salono kvėpiklį ar mielą puodelį. Senelį pradžiugins užrašų knygelė skirta įdomiems interneto adresams ir slaptažodžiams užsirašyti.

UŽRAŠŲ KNYGELĖ IR SLAPTAŽODŽIŲ ATMINTINĖ 10.00 €; PUODELIS „COPPA“, PILKOS SP. 10.00 €;
AUTOMOBILIO SALONO ORO GAIVIKLIS... 9.00 €

* Nepamirškite, kad dovanos supakavimas taip pat labai svarbus dalykas! Šių metų tendencijos yra pilka ir smaragdo žalumo spalvos. Būtent šios spalvos ir karaliauja C&D STYLE pakavimo popieriaus lentynose. Derindamos su auksinės ar sidabrinės spalvos juostele, salono merginos sukuria nuostabų dovanos užbaigimą. Tarsi ta esminė vyšnaitė ant torto! Na, o kai dovana jau supakuota belieka tik viena – begalinis malonumas padovanoti!

Visas šias dovanas ir dar daugiau rasite apsilankę C&D STYLE salonuose ir www.cdstyle.lt

Užsakymo nr.: PT_72962918

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis