Ko Natalijai Bunkei teko griebtis, kai neturėjo pinigų

Dainininkė Natalija Bunkė, atrodo, gimė po laiminga žvaigžde. Viskas, ko ji imasi, eina it sviestu patepta.

Įkūrusi turbūt sėkmingiausią merginų grupę „Pop ladies”, ji neseniai vėl atgaivino ir savo pirmąją grupę „Yva”.

„Neįsivaizduoju savęs raudančios dėl to, kad neturiu pinigų ar neturiu darbo. Mes visi turime galvas ant pečių, todėl nesuvokiu, kodėl lietuviai taip dažnai mėgsta verkšlenti dėl blogo gyvenimo, bet nieko dėl to nedaro”, - sako Natalija Bunkė. Bet visai neseniai buvo dienų, kai Natalijos piniginėje švilpavo vėjai, o koncertų, už kuriuos gautų honorarą, nebuvo. Tuomet Natalijai teko sukti galvą iš kur gauti pinigų. Dainininkė prisipažįsta, kad piniginėje turėjo tik šimtą eurų, o iki artimiausio koncerto buvo ilgas nedarbingas laiko tarpas. Atlikėja sugalvojo, kad gali pardavinėti savo gaminamas orchidėjų puokštes, kurių kainos siekia daugiau nei šimtą eurų.

LNK

Koncertas – 2 tūkst. , reklama socialiniame tinkle – 500 eurų, dirbtinių orchidėjų puokštė – dar apie 100 eurų, o kur dar soliniai pasirodymai ar koncertai su Vitalijum Cololo. Atrodytų, Natalijai nieko netrūksta, tačiau dainininkė sako, kad pinigais iš dangaus nelyja. Dėl gero gyvenimo ir solidžių honorarų jai tenka atriekti nemažą dalį savo privataus gyvenimo.

LNK

Atrodo, sumos išties įspūdingos. Keli koncertai po 2 tūkst. per savaitę, o per mėnesį susidaro suma, kurią retas Lietuvoje sugeba uždirbti. Vis dėlto Natalija atvira – jos karjeroje buvo koncertų, kuomet nei 2, nei 3, nei 4 tūkstančiai eurų nepadengė viduje verdančių emocijų.

LNK

„Buvo koncertas, prieš kurį gavau žinutę su savo vyro nuotraukomis, kur jis prigautas su kitomis moterimis. Įsivaizduokit, man galva plyšta, širdis į kulnus ritasi, žemė slysta iš po kojų, o mane kviečia į sceną ir turiu eiti dainuoti, šypsotis ir staipytis”, - populiariojoje LNK televizijos gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...” šį pirmadienio vakarą 20 val. 25 min. pasakos Natalija Bunkė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis