Apelsinų salotos su grietinėle ir meduoliais

Savaitgalio malonumams.

Sudedamosios dalys

4 dideli apelsinai
300 ml vandens
60 g „Dansukker” cukraus miltelių
30 g „Dansukker” vanilinio cukraus su natūralia vanile
150 ml išplaktos grietinėlės
4 meduoliai
15 ml „Dansukker” auksaspalvio sirupo

Gaminame

* Į prikaistuvį įpilkite vandenį, suberkite cukraus miltelius, vanilinį cukrų ir užkaitinkite iki virimo. Sudėkite nuluptus ir supjaustytus apelsinus ir nukelkite prikaistuvį nuo ugnies. Uždenkite dangčiu ir palikite atvėsti.

* Atvėsusias apelsino dalis sudėkite į taures arba ant mažų lėkštelių ir papuoškite plakta grietinėle. Pabarstykite sutrupintais meduoliais, pašlakstykite auksaspalviu sirupu ir patiekite.

Užsakymo nr.: PT_73194100

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis