„Moteris“ pristato filmo „Užslėptas grožis“ išankstinę premjerą

„Ir velnias dėvi Prada“ režisierius Davidas Frankelis vėl kviečia išgyventi kine visą emocijų puokštę, žiūrint išskirtinę dramą „Užslėptas grožis“, kuri Lietuvoje startuos per žurnalo ir portalo MOTERIS premjerą sausio 5 d.

Willas Smithas, Kate Winslet, Keira Knightley, Helen Mirren, Edwardas Nortonas, Michael Pena, Naomie Harris – visas būrys garsiausių Holivudo aktorių sutiko įgyvendinti naują režisieriaus Davido Frankelio ir scenarijaus autoriaus Allano Loebo sumanymą parodyti, kaip mes visi susiję ir priklausomi nuo Meilės, Laiko bei Mirties. Taip gimė „Užslėptas grožis“ – drama, įkvėpianti džiaugtis gyvenimu.

Organizatorių nuotr.

Sėkmingą Niujorko reklamos agentūros vadovą Hovardą Inletą (akt. Willas Smithas) ištinka tragedija: žūsta jo mažametė dukra. Negalėdamas pakelti skausmo, vyras atsiriboja nuo ankstesnio savo gyvenimo. Savo mintis ir širdgėlą jis išlieja ant popieriaus. Vyras rašo laiškus trims, jo nuomone, svarbiausiems dalykams gyvenime: Meilei, Laikui ir Mirčiai. Hovardo draugai tuo tarpu nenuleidžia rankų ir sukuria planą, kaip padėti skausmo apimtam bičiuliui. Negana to, pagalbos ranką ištiesia ir atsiliepę paslaptingi jo laiškų adresatai: Meilė, Laikas ir Mirtis.

Organizatorių nuotr.

Mirtis jam pasirodo pagyvenusios moters pavidalu (akt. Helen Mirren), o paskui jis sutinka žavią merginą, kuri įkūnija Meilę (akt. Keira Knightley) ir jauną nenustygstantį vaikinuką – Laiką (akt. Jacobas Latimore‘as). Personifikuotos ir su Hovardu tiesiogiai bendraujančios sąvokos jam pamažu padeda susitaikyti su netektimi ir surasti savuosius atsakymus apie gyvenimo prasmę.

Organizatorių nuotr.

Emocijų kupina drama „Užslėptas grožis“ Lietuvos kino teatruose startuos per sausio 5 d. išankstinę premjerą, kurią pristato MOTERIS.

******

MOTERS premjeros pristatymas: https://www.youtube.com/watch?v=7sTl-MDjKLc
Subtitruotas filmo pristatymas: https://www.youtube.com/watch?v=RoS26niAv34

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis