Grožio naujienos: naujojo sezono makiažo naujovės ir rūpestis odos jaunyste

Prasidėję metai nepagailėjo grožio naujienų, skirtų tiek veido odai, tiek plaukams. O kur dar makiažo naujovės!

* Metams bėgant kiekviena moteris susiduria su problema – kaip išsaugoti odos jaunumą. Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad „Origins“ „Power lifting concentrate“ pakelia odą ir išlaiko jos stangrumą bei elastingumą. Akivaizdūs pokyčiai matosi jau po 2 savaičių. Koncentrato paslaptis – natūralūs ingredientai, kurie ne tik patempia odą, tačiau ir suaktyvina ląstelių gamybą, išlaiko odos stangrumą ilgą laiką.

* „Glamglow“ pristato naktinį kremą „DreamDuo“, kuris atgaivins jūsų odą, sumažins raukšleles ir padės paruošti ją naujai dienai. Pamaitinta ir padrėkinta oda taps stangresnė, labiau spindinti ir švytinti. Kremą naudoti dviem etapas. Ant odos užteptas serumas su žaliąja kava yra puikus antioksidantas, prisodrinantis odą būtinais vitaminais. Po 30 sekundžių tepkite maitinamąjį kremą, kuris intensyviai drėkina odą ir prisotina ją hialurono rūgštimi. Tiesiog nakties magija jūsų odai!

* Paakių kremas „MISSHA Geum Sul Vitalizing Eye Cream“ – prabangus rytietiškas paakių kremas, suteikiantis odai elastingumo ir kovojantis su raukšlėmis. Priemonė šviesina ir jaunina paakių odą. Kremo sudėtyje yra ženšenio vandens, laukinio ženšenio ekstrakto, elnių ragų ekstrakto ir tikrinio blizgučio ekstrakto. Priemonė galima naudoti ir lūpų srityje, norint kovoti su raukšlėmis.

* „Milani Conceal+Perfect 2-in-1 Foundation+Concealer“ makiažo pagrindas/maskuoklis – tai priemonė, kuria lengvai paslėpsite pajuodusius paakius, odos paraudimus ir netobulumus. Priemonė puikiai padengia odą, yra atspari vandeniui. Jūsų odą atrodys lygi ir natūraliai!

* Tonikas plaukams „CHI Rose Hip Oil Repair&Shine Leave-In“ - tai labai veiksminga, atkurianti ir spindesio suteikianti priemonė su erškėtrožių aliejumi, tiksianti įsielektrinusiems ir nepaklusniems plaukams suvaldyti. Priemonė lengvai įsigeria ir turi daug vitaminų. Toniko nereikia nuplauti, tiesiog purškite jį ant drėgnų plaukų ir juos iššukuokite.

* „Douglas Make Up“ pristato revoliucingą akių šešėlių paletę „My Favorite Palette 2 Smokey“, kurią įkvėpė rokenroliškas stilius, nereikalaujantis pastangų, bet atrodantis stulbinamai. Švelnios tekstūros akių šešėliai prisitaikys prie Jūsų odos. Vienu šepetėlio potėpiu paryškinkite, formuokite ir derinkite spalvas, dviem šepetėliais sukurkite savitą nepakartojamą smokey akių įvaizdį. Paletė tinka ir dieniniam makiažui, ir vakariniam.

* Sausa kempinėlė „Vera Mona Color Switch Solo“ akimirksniu pašalina nuo makiažo šepetėlių net tamsiausių spalvų pigmentus. Tai nuostabi priemonė taupanti Jūsų laiką ir leidžianti sukurti makiažą turint ir mažą šepetėlių kiekį. Naudojimas. Šepetėlį patrinkite į kempinėlę. Pašalinus pigmentus iškart galite naudoti kitą spalvą.

* „Douglas“ šviesą atspindintis maskuoklis - nepakeičiama priemonė natūraliai švytinčio veido įvaizdžiui!

1. Skaistina paakių sritį.
2. Maskuoja odos spalvos nelygumus.
3. Slepia mimikos raukšleles.
5. Suteikia veidui sveiko švytėjimo.

* „Douglas“ veido kontūravimo paletė „Contouring Pallete“ specialiai skirta išryškinti ir pabrėžti veido bruožams. Rinkinį sudaro šeši atspalviai: trys skirti kontūruoti ir trys – išryškinti. Šis rinkinys ir integruota mokymo programa padės tapti makiažo ekspertais: galėsite išryškinti savo skruostikaulius, nosį, akis ir smakrą.

* Serumas plaukų galiukams „GHD Smooth and Finish Serum“ yra puiki plaukų modeliavimo priemonė, skirta užbaigti šukuosenai. Šį serumą ypatingai tinka naudoti, kai norima:
* suteikti žvilgesio ir glotnumo tiesių plaukų šukuosenoms;
* suvaldyti ir paryškinti garbanas;
* sutramdyti nuo elektrinimosi besišiaušiančius plaukus;
* paslėpti sausų ir skilinėjančių plaukų galiukų defektus.
Serumas greita įsigeria į plaukus, jų nesulipina ir suteikia šukuosenai užbaigtumo.

* Itin ilgai išliekantis lūpų blizgis „Douglas“ „Extra Durable Gloss“ sudarytas iš dviejų dalių:
- blizgi raudona dalis su itin koncentruotais pigmentais, skirta ryškiai spalvai išgauti;
- viršutinis sluoksnis, skirtas ypatingam ir nepriekaištingam blizgesiui bei jam ilgai išlaikyti!
Šis duetas ne tik yra gausus pigmentų, bet ir nenubėga! Rezultatas: ryškios lūpos, spindesys, itin ilgai išliekantys lūpų dažai.

* Riečiantis ir apimties suteikiantis „Douglas“ blakstienų tušas „Kiss+Curl Mascara“ Šis tušas gerai prilimpa prie blakstienų, kiekvieną jų pakeldamas nuo šaknų iki galiukų. Jo lengvai spirale suktas šepetėlis yra švelnus ir lankstus. Gerai išdirbta tušo tekstūra padengia visus blakstienų plaukelius. Iš karto suteikia apimties ir užriečia!

* „Matis Réponse Jeunesse Comfort Cleansing Oil“ aliejus nuvalo net vandeniui atsparų veido ir akių makiažą nesausindamas odos. Susilietusi su vandeniu priemonė tampa pieneliu ir švelniai valo odą. Aliejus:
* Drėkina ir minkština odą.
* Sudėtis praturtinta eteriniais aliejais ir antioksidantais.
* Maloni tekstūra, tinka visiems odos tipams.
Naudojimas. Tris paspaudimus įmasažuokite į sausą odą, nuplaukite šiltu vandeniu.

* Drėkinamoji kaukė „Sebastian Hydre“ - tai prabangi drėkinamoji kaukė plaukams, sukurta intensyviam ir giliam plaukų drėkinimui bei maitinimui. Kaukė suteikia ilgalaikį poveikį ir palieka pastebimą rezultatą. Sugrąžinkite sausiems, pažeistiems, nualintiems ir nepaklusniems plaukams sveikatą, spindesį, šilkinį švelnumą ir elastingumą.

* „MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence Mask“ kaukė – tai trijų sluoksnių, iš dviejų dalių susidedanti kaukė, kuri vos po vieno karto suteikia intensyvią priežiūrą Jūsų veido odai. Priemonė mažina smulkių raukšlelių matomumą, lygina, pagerina odos spalvos toną, drėkina, atstato ir jaunina Jūsų odą. Kaukė tinka visoms amžiaus grupėms ir odos tipams.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis