Jei nenori kvepėti kaip kita moteris

Toms, kurios nenori kvepėti taip pat kaip draugė ar kolegė, kurios trokšta, kad nuo jų sklistų retas ir išskirtinis aromatas, ir skirti nišiniai kvepalai.

Lietuvoje ką tik pasirodė nišinių kvepalų kolekcija „Amouroud“, kurios aromatai gimė iš neįkainojamos kompanijos „Perfumer’s Workshop“ kvapų kūrimo patirties. Tai rafinuoit ir subalansuoti kvapai.

Nuo susikūrimo 1970 metais, „Perfumer's Workshop“ buvo daugybės naujų modernaus parfumerijos verslo aspektų pradininkai. Tai buvo pirmoji kompanija, pasiūliusi prabangių asmeninių kvapų kūrimą, ir nutiesė kelią šiandienos kvepalų butikų ir nišinės parfumerijos atsiradimui.

Pirmasis didelis proveržis buvo stendo „Bloomingdales“ universalinėje parduotuvėje atidarymas, pakeitęs eterinių aliejų, itin populiarių to meto jaunimo ir hipių kultūroje, naudojimą ir pavertęs juos prabangos produktu. Tai buvo pirmoji parfumerijos industrijoje asmeninių kvepalų kūrimo idėja. „Perfumer's Workshop“ leido klientams susikurti savo individualų aromatą. Tai ir nulėmė tolesnius įvykius bei paskatino daugybės nūdienos nišinių kompanijų susikūrimą.

Gamintojo nuotr.

„Kai pristatome rinkai naują kvepalų idėją, mes tikime, kad ją entuziastingai sutiks žmonės, vertinantys parfumerijos meną. Mes niekada nesiliovėme eksperimentuoti ir mokytis iš savo visame pasaulyje išsibarsčiusių klientų. Tai yra mūsų paveldas, mūsų DNR,“ - sakė Lietuvoje apsilankęs kompanijos atstovas Denis Roubinet.

Inovatyvumą propaguojančios kompanijos gaminius garsina ir žymios moterys: Monako kunigaikštienė Grace Kelly, aktorė Catherine Deneuve ir princesė Diana, mėgusios kvepalus „Tea Rose“. Sakoma, kad jais pasikvepinusi aktorė Nicole Kidman 2004-aisiais žengė į sceną atsiimti „Oskaro“.

Parfumerijos prekių ženklas „Amouroud“ sukurtas taip pat laikantis novatoriškos koncepcijos. Ne veltui kolekcijos pavadinimas sudarytas iš dviejų žodžių: „amour“ (išvertus iš prancūzų k., – meilė) ir „oud“ (tai agarmedžių pavadinimas). Retų parfumerijos kūrinių mėgėjai agarmedžius labai vertina dėl prabangaus, rafinuoto ir ilgai išliekančio kvapo, o būtent šis akordas skamba kiekvienoje „Amouroud“ kvepalų kompozicijoje. Kolekcijos „Amouroud“ aromatai sukomponuoti iš retų ir brangių natūralių medienos, gėlių, šaknų ir žolių kvapiųjų medžiagų.

Kolekciją „Amouroud“ sudaro šeši įsimintini aromatai : rafinuotas, gilus, bet gana lengvas kvepintis ir dieną „Oud du Jour“, hipnotizuojantis ir tamsus „Dark Orchid“, jausmingas ir žaižaruojantis „Midnight Rose“, dvelkiantis šafranais „Safran Rare“, svaiginantis medaus ir jazminų natomis „Miel Sauvage“ ir rytietiškas „Santal des Indes“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis