Žymios poros, kurioms ši šv. Valentino diena bus pirmoji

Praeiti metai žvaigždžių pasaulyje buvo kupini romantikos. Meilė įsižiebė ne vieno šou verslo atstovo širdyje. Jiems artėjanti šv. Valentino diena bus pirmoji ir nepamirštama.

Kaip neretai nutinka šių dienų pasaulyje, apie naujus santykius ir užgimusią meilę sužinome iš socialinių tinklų ir pakitusio „Facebook“ statuso. Ne išimtis ir šou verslo atstovai, kurie mėgsta audrinti gerbėjų aistras internete prisipažindami meilę ar „Instagram“ nuotraukose demonstruodami romantiškus jausmus. Efektas neretai būna dvigubas, kai poroje abi pusės – tikros žvaigždės. Artėjant šv.Valentino dienai nutarėme pažvelgti, į kieno širdis pastaruoju metu pasibeldė nauja meilė.

Princas Harry ir Meghan Markle

Scanpix

Gandai apie britų karališkos šeimos atstovo romaną su TV serealo „Suits“ žvaigžde Meghan Markle sklando nuo praeito rudens. Princui Hariui artimi šaltiniai tvirtina, kad santykiai rimti ir svajonių jaunikiu tituluojamas vyras netgi galvoja apie vedybas. Iš kitos pusės toks jau tas Harris, – kai įsimyli, tai visa galva.

Katy Perry ir Orlando Bloom'as

Scanpix

Flirtas tarp jų užsimezgė dar praeitų metų pradžioje. Tačiau tikrieji jausmai ir aistros atsiskleidė bendrų Orlando ir Katy atostogų Havajuose metu. Nors abi žvaigždės nei paneigia, nei patvirtina informacijos apie jų santykius, paparacių užfiksuotos akimirkos kalba pačios už save. Rugpjūčio mėnesį pora romantiškai keliavo po Italiją. Kalbama, kad Orlando jau pasirengęs antroms vedyboms. Pagyvensim – pamatysim.

Jennifer Lawrence ir Darrenas Aronofsky

Scanpix

26-erių metų aktorė ir 47-erių metų režisierius jau kurį laiką susitikinėja, drauge leidžia atostogas ir kuria bendrus projektus. Amžiaus skirtumas meilei – ne kliūtis. Tiesa, jie išlieka santūrūs ir savo „Instagram“ paskyrose neskuba dalintis romantiškomis jųdviejų akimirkomis.

Kristen Stewart ir St. Vincent

Scanpix

Netradicinės orientacijos neslepianti aktorė Kristen Stewart praeitais metais turėjo keletą audringų romanų. Jos partnere buvo prancūzų atlikėja Soko. Su ja išsiskyrusi aktorė trumpam atkūrė santykius su buvusia mergina Alicia Cargile. Naujoji žvaigždės pasija – buvusi modelio Caros Delevingne meilužė muzikantė ir dainininkė St. Vincent (tikrasis vardas Annie Clark). Moterys apsigyveno drauge ir tiesiog svaigsta viena dėl kitos.

Nina Agdal ir Leonardo DiCaprio

Scanpix

Oskaru apdovanotas aktorius visada turėjo silpnybę modeliams. Jo merginų sąraše tokie vardai kaip Amber Valletta, Gisele Bundchen, Bar Rafaeli ir daugybė kitų. Šiuo metu jį sieja romantiški jausmai su „Victoria‘s Secret“ modeliu Nina Agdal. Nuo liepos porelė drauge keliauja po pasaulį ir neslepia savo jausmų.

Nuotraukos: „Scanpix“, AFP, AP.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis