Ko reikia, kad raudonai padažytos lūpos atrodytų tobulai?

Raudonas lūpdažis – tai kažkas ypatingo. Matinis, ar blizgus, rožių raudonumo, ar turintis oranžinį atspalvį, jis gali papildyti bet kokį įvaizdį. Tačiau net gražiausiai padažytos lūpos neatrodys puikiai be vieno svarbaus komponento.

Kalbame, žinoma, apie gražią veido odą. Tobula oda ir raudonos lūpos – šis duetas neišskiriamas tarsi įsimylėjėliai Romeo ir Džiuljeta. Ne veltui makiažo meistrai pataria rinktis lūpdažį atsižvelgiant į odos atspalvį. Turbūt ne vienai moteriai yra tekę išbandyti ant draugės lūpų puikiai atrodančią lūpų dažų spalvą ir nusivilti, nes jums ji atrodė visiškai kitaip, nei tikėjotės. Taip gali nutikti dėl daugelio priežasčių, bet viena svarbiausių – tai, kaip atrodo jūsų oda. Nors įgimto veido atspalvio greičiausiai nepavyks pakeisti, galite tai, ką išnaudoti tai, ką davė gamta ir tai patobulinti dekoratyvinės kosmetikos priemonėmis. Lygi, graži ir spindinti veido oda – nuostabi drobė raudonam lūpdažiui.

Raudonos lūpos
Raudonos lūpos
Vida Press

Tobula veido oda

Žinoma, tam, kad oda būtų graži, ji pirmiausiai turi būti sveika. Esant didelėms odos problemoms (sunkioms aknės formoms, randams, ypatingai dideliam sausumui), reikėtų ieškoti specializuotos kosmetikos, skirtos konkretiems probleminės odos tipams. Tačiau tos, kurios džiaugiasi sveika oda, smulkius defektus, tokius kaip smulkūs bėrimai, pigmentinės dėmelės bei patamsėję paakiai, gali paslėpti dekoratyvinės kosmetikos pagalba. Kokybiška kosmetika jums padės išlyginti veido odos spalvą, užmaskuoti netobulumus ir sukurti tobulos odos įspūdį.


Pigmentas „BIY Blend It Yourself Pigment Drops“ („Clinique“) bet kurį drėkinamąjį kremą paverčia BB ar CC makiažo priemone. Vienas lašelis lengvai padengs odą, du arba trys – suteiks maskavimo efektą.



Makiažo pagrindas – maskuoklis „Foundation Plus+“ („Gosh“) padeda paslėpti nelygumus, negilias raukšles ir odos paraudimą. Su hialurono rūgštimi, odai elastingumo suteikiančiais jūrų dumbliais ir mineralais. Ilgai išlieka.


Kreminė pudra „Power Fabric“ („Giorgio Armani“) labai lengvos tekstūros, bet gerai maskuoja ir ilgai išlieka. Produktą galima naudoti ir kaip paakiams skirtą maskuoklį, tiesiog sumaišykite jį su šviesesnio atspalvio maskuokliu ir naudokite atgaivinti paakiams.


Makiažo pagrindas ir maskuojamoji priemonė „Be perfect 2 in 1“ („Prestige“) su hialurono rūgštimi gerai drėkina, tolygiai tepama, gerai maskuoja. Taip pat, sukuria matinės odos įspūdį.


Naujoviška kreminė pudra „Healthy Mix Anti-Fatigue Foundation“ („Bourjois“) su vitaminais C, E ir B5 padeda naikinti odos nuovargio ženklus, suteikia jai spindesio.


Sodrios lūpos

Raudoni lūpų dažai tinka visoms moterims, svarbiausia pasirinkti tinkamą tekstūrą ir atspalvį. Šviesiai veido spalvai labiausiai tiks vyšnių, bruknių uogų, vyno atspalviai. Svarbiausia nepadauginti spalvos pigmento ir, užsimanius lūpas dažyti tamsiau, nei įprasta, pagyvinti skruostus šiek tiek bronzato. Plytų raudonumo, oranžinį atspalvį turinčios spalvos bei burgundiško vyno atspalviai tobulai tiks tamsesnės, įdegusios odos moterims. Joms svarbu laikytis atokiau nuo lūpų dažų, turinčių melsvą atspalvį.


Skysti lūpų dažai „Rouge Edition Velvet“ („Bourjois“) – itin intensyvios, ilgai išliekančios spalvos. Lengvos tekstūros lūpų dažai sukuria matinį rezultatą.


Lūpų dažai „Kiss Kiss“ („Guerlain“) – sodrūs, kvepiantys uogomis. Su putlumo efektą suteikiančia hialurono rūgštimi.


Lūpų dažai „Viva Galm“ („Mac“) – provokuojamos spalvos, matiniai. Gali būti naudojami vieni, arba prieš lūpų blizgesį.



Lūpų dažai „Rouge Interdit“ („Givenchy“) – lengvos kremo tekstūros, su maksimalų komforto jausmą padedančiais išlaikyti išskirtiniais komponentais. Idealiai dera su naujuoju vandeniui atspariu, ilgai išliekančiu „Givenchy“ lūpų pieštuku.


Drėkinamieji lūpų dažai „Joli Rouge Brillant“ („Clarins“) lūpoms suteikia nepakartojamo žvilgesio. Taip pat – drėkina lūpas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis