Jai 63 m., bet jos įvaizdį kopijuoja net paauglės

Viename Niujorko universitetų dėstanti Lyn Slater skaičiuoja 63-iuosius gyvenimo metus, tačiau kalbėdama apie saviraišką amžiaus ji nesureikšmina. Profesorės įvaizdis žavi ne tik studentus, bet ir gausybę jos mados tinklaraščio skaitytojų.

Lyn Slater tinklaraštis "Accidental Icon" - itin populiarus, jos Instagrame viešinamas nuotraukas akylai stebi beveik 100 tūkst. gerbėjų. L. Slater soc. tinkluose dalijasi ne tik dienos deriniais, bet ir įžvalgomis apie gyvenimą, grožio produktų recenzijomis, filosofuoja apie šiuolaikines moteris.

Lyn aplinkinių žvilgsnius traukia minimalistiniu įvaizdžiu, kuriam būdingi skulptūriškų siluetų drabužiai ir, sakytum, modernus pankavimas. Jau ilgą laiką moteris kerpa plaukus trumpai, nesibaimina žilumo, priešingai - jį pavertė savo išskirtinumu.

Stiliaus ikona vadinamai niujorkietei itin svarbios dėmesį traukiančios detalės. Tai gali būti ir grubaus dizaino batai, ir drąsi šukuosena, ryškūs lūpų dažai, superilgos marškinių rankovės ar originalūs papuošalai. Iš pastarųjų jai labiausiai patinka auskarai, Lyn sako, kad dabar nė nesuskaičiuotų, kiek įvairiausių auskarų tūno spintos ir stalčiukų gelmėse.

Stilingoji dama savo įrašais ir fotografijomis siekia paneigti amžiaus barjero stereotipą. Anot jos, moterys gali atrodyti stilingai bet kuriame amžiaus tarpsnyje, jei tik išdrįsta. Svarbiausia yra atrasti savo asmenybę ir sugebėti ją atskleisti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis