Pagrindinės pavasario grožio tendencijos: nuo ryškių lūpų iki visiškos švaros

Atėjus pavasariui norisi atnaujinti ne tik aprangą, bet ir grožio rutiną. Apsispręsti, kokiomis makiažo priemonėmis reikėtų papildyti savo kolekciją, padės 2017-ųjų metų pavasario-vasaros grožio tendencijos. Atrinkome penkias pavasariškas naujienas, kurias sau pritaikys kiekviena moteris.

1. Dėmesys į skruostus

Pagrindinė šio pavasario tendencija – natūralus makiažas, o mėgstamiausia sezono gudrybė – rausvu balzamu ryškinti ne tik lūpas, bet ir skruostus. Būtent rausvi skruostai gali tapti pavasariui skirto makiažo akcentu. Jei lūpų balzamą vis dėlto norite palikti tik lūpoms, dienai dairykitės šalto atspalvio rožinių skaistalų, kurie lengvai padengtų odą, vakarui – priemonės, turinčios šiek tiek blizgesio. Arba imkite pavyzdį iš „Kenzo“ mados namų ir veidą skaistalais grimuokite lyg 9-tajame dešimtmetyje – ryškiai ir drąsiai.

„Zero + Maria Cornejo“, „Kenzo“
„Zero + Maria Cornejo“, „Kenzo“
Vida Press

„Erdem“
„Erdem“
Vida Press

2. Visiška švara

Nematomas makiažas, kai atrodo, kad veidas visai nedažytas neabejotinai yra šių metų tendencija – 2017-ųjų rudens mados pasirodymuose taip pat dominavo vadinamasis nude (liet. nuogas) makiažas. Madingiausias – visiškai švarus įvaizdis, kai net blakstienos atrodo lyg būtų nedažytos. Tokį įspūdį pasieksite nedažydama apatinių blakstienų, o viršutines paryškindama savo gymiui artimos spalvos tušu (pilkšvas, rusvas – šviesiaplaukėms, juodas – tamsiaplaukėms). Veidą padenkite lengvos konsistencijos kremu su spalva, o lūpas – švelniai rausvu balzamu ir natūralus jūsų makiažas bus baigtas.

„Delpozo“, „Isabel Marant“
„Delpozo“, „Isabel Marant“
Vida Press

„Proenza Schouler“
„Proenza Schouler“
Vida Press

3. Ryškios lūpos

Šiltuoju metų laiku ant veido norisi tepti kuo mažiau kosmetikos priemonių, todėl lūpų dažai yra tobulas būdas suteikti veidui ryškumo. Madingiausias įvaizdis – kai lūpos dominuoja, o kitos veido sritys išlieka neutralios. Dizaineriai siūlo ryškiai rožinę, koralų atspalvio ir raudonai oranžinę spalvas. Sezono naujiena: matinė raudona (kaip mados namų „Giambattista Valli“ pristatyme) ir panaši į neoninę (kaip kad dizainerio Jason'o Wu pristatyme). Sveika, spindinti oda yra viskas, ko reikia, kad pasirinktos spalvos lūpdažis atrodytų puikiai.

„Jason Wu“, „Cushnie et Ochs“
„Jason Wu“, „Cushnie et Ochs“
Vida Press

„Giambattista Valli“
„Giambattista Valli“
Vida Press

4. Švytėjimas

Kalbame ne apie blizgesį, bet apie švytinčią odą. Būtent toks, sveikos ir intensyviai švytinčios odos, įvaizdis buvo populiariausias. Galite rinktis, kaip tą švytėjimą išgausite: smarkiai drėkindama odą, ar naudodama specialią švytėjimo suteikiančią priemonę skruostikauliams išryškinti. Švytintis veidas – lyg drobė kitiems makiažo žingsniams. Šiek tiek nerūpestingai patamsinusi akis minkštu pieštuku būsite pasiruošusi vakarui. Pridėjusi žemės spalvų skaistalų ar bronzato, kursite įdegusios odos iliuziją.

„Balmain“, „Prada“
„Balmain“, „Prada“
Vida Press

„Olivier Theyskens“
„Olivier Theyskens“
Vida Press

5. Netvarkingai padūmavusios akys

Paslaptingos, juodais ir pilkais šešėliais paryškintos akys atrodo stilingai ir seksualiai, tačiau sušilus orams šešėliai dažnai neišsilaiko vietoje, o akis apvedus pieštuku, linija greitai išsisklaido. Tikras vargas bet kurį kitą sezoną, tik ne šį! 2017-ųjų pavasarį ir vasarą akis pieštuku vesime netvarkingai, o apvedimo linija atrodys lyg būtumėm tai darę tamsoje. Dizaineriai siūlo juodas, rudas, pilkas ir tamsiai mėlynas šešėlių spalvas. Nebijokite smulkių netobulumų, madingiausias makiažas yra būtent toks – nerūpestingas ir visai ne tobulas.

„Rag & Bone“, „3.1 Philip Lim“
„Rag & Bone“, „3.1 Philip Lim“
Vida Press

„Balmain“
„Balmain“
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis