Reikės:
300 g varškės;
2 nedidelių bananų;
2 kiaušinių;
6 v.š. avižinių dribsnių;
2 v.š. miltų;
cinamono;
1 v.š. cukraus;
1 a.š. kepimo miltelių.
![](http://img4.moteris.lt/article/6200e149-80d1-4191-b6e0-1f038a910706/inline_image/6323176.jpeg)
Gaminame
* Šakute sutriname bananus, įmaišome į varškę, suberiame cukrų, cinamoną ir gerai viską išmaišome. Į masę sudedame kiaušinius, avižinius dribsnius, miltus, kepimo miltelius ir dar kartą gerai išmaišome.
* Šlapiomis rankomis formuojame norimo dydžio varšketukus. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus. Skanaus!
![](http://img1.moteris.lt/article/6200e149-80d1-4191-b6e0-1f038a910706/inline_image/6323180.jpeg)