Naujų kvepalų buteliuke – amžino moteriškumo paslaptis

„Mes visada kuriame moterims, kurias mylime ir kuriomis žavimės,“ – sako trečios kartos aromatų kūrėjas Jacques'as Guerlain'as.

„Mon Guerlain“ – tarytum tylus šnabždesys ar švelni glamonė. Pavadinimas primena apie kone 200 metų skaičiuojančią kompanijos istoriją, lydimą sėkmės, išmanymo ir visada vedamą „Guerlain“ aromatų kūrėjų aistros,“ - naująjį parfumerijos namų kūrinį pristatė „Guerlain“ kvapų ekspertas Cyrille Jahin'as iš Paryžiaus.

„Guerlain“ kvapų ekspertas Cyrille Jahin'as
DELFI / Karolina Pansevič

Kompozicija

„Mon Guerlain“ aromato kompozicija buvo pradėta kurti nuo vanilės – mėgstamiausio visų „Guerlain“ kvepalų kūrėjų ingrediento, neatsiejamo nuo tokių šedevrų kaip „Shalimar“, „Habit Rouge“ ir „Jicky“.

Stiprią, jausmingą ir paslaptingą Taičio vanilę papildė levandos idėja, nepaisant jos klasikinio vyriško atributo parfumerijoje. Carla levanda suteikia jausmingam, apgaubiančiam ir kone motiniškam vanilės moteriškumui šlakelį įžūlumo, gaivumo, tyrumo ir paprastumo.
Tai nėra žaidimas priešingybėmis ar kompromisas, o greičiau skirtingų natų kuriamas turtingumas.

DELFI / Karolina Pansevič

Arabiniai jazminaičiai, renkami saulei tekant, primena mums, kad moteriškumas taip pat atskleidžiamas auštant. Santalo mediena perteikia visų moterų turimus vidinius turtus ir išteklius. Medžio nata suteikia aromatui stiprybės ir išlaiko amžino moteriškumo paslaptį.

Buteliukas

Šį „keturlapiu“ pramintą buteliuką 1908 m. sukūrė Gabriel'is Guerlain'as. Kuklus, paprastas ir grafiškas buteliukas primena alchemiko laboratorijos indą. O „keturlapio“ pavadinimą pelnė dėl keturlapį dobilą primenančio kamštelio.

DELFI / Karolina Pansevič

Mūza

Angelina Jolie ir „Guerlain“ sieja dešimtmečius trunkantis ryšys, susijęs su vaikystės prisiminimais – jos motina nepaprastai mėgo „Guerlain“ veido pudrą, dvelkiančią vilkdalgiais ir kvapiosiomis našlaitėmis. Angelina prisimena, kad ši pudra jai visuomet siejosi su kokybe, elegancija ir moteriškumu.

Gamintojo archyvas

Prabėgus daugybei metų nematomas ryšys buvo atnaujintas, kai „Guerlain“ sutiko Angeliną Jolie Kambodžoje, kur ji režisavo savo ketvirtą kino juostą, „First They Killed My Father“, perteikiančią vaiko prisiminimus apie karą ir netektį.

Gamintojo archyvas

Ten užsimezgusi partnerystė pagimdė mintį sukurti naują aromatą, apjungiantį ilgametį parfumerijos namų meistriškumo, kokybės ir patirties paveldą su šiuolaikinio moteriškumo vertybėmis, idealais ir siekiais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis