5 madingos detalės, kurios aprangai suteiks prabangos

Kas sezoną atsiranda visa galybė madingų aksesuarų, tačiau ne visi iš jų atrodo solidžiai, elegantiškai. Šįkart apie tuos, kurie alsuoja kokybe, prabanga, bet kartu ir suteikia įvaizdžiui originalumo.

1. DEKORATYVIOS MINI RANKINĖS

Nors mini rankinių mada prasidėjo prieš keletą sezonų, trauktis ji niekur neketina. Galybę mažučių rankinių buvo galima pamatyti ir gatvėse, kai Paryžiuje, Niujorke, Londone bei Milane šurmuliavo mados savaičių svečiai. Šiandien mados aistruolei toks žaismingas rankinukas yra kone privaloma puošnesnio įvaizdžio detalė.

A post shared by streeTrends (@streetrends) on Mar 9, 2017 at 9:37am PST

A post shared by streeTrends (@streetrends) on Feb 21, 2017 at 1:24am PST

Net jei apsirengsite visai paprastai, mažutė, dekoratyvi standžios odos rankinė kaipmat aprangai suteiks išskirtinumo, šarmo. Kad aksesuaras atrodytų prabangiau, pirmenybę teikite kietai formai, klasikiniam siluetui, pavyzdžiui, stačiakampiui ar trapecijai. Prieš įsigydama rankinę, atkreipkite dėmesį ir į jos puošmenas, šios turėtų atrodyti kokybiškai: detalių apdaila, akmenėliai, sujungimai, rankena, siūlės ir t.t.

Vida Press, AFP, SIPA/Scanpix nuotr.

2. GRIEŽTO SILUETO LAGAMINĖLIAI

Kitas prabangiai atrodantis aksesuaras - klasikinė, bet moderni lagaminėlio tipo rankinė. Dauguma tokių lagaminėlių turi ilgąją rankeną, tačiau tikros damos šįmet madingąsias rankines neša arba rankoje (delnu prilaikydamos rankinės dugną), arba už trumposios rankenėlės. Griežto silueto rankinukas be jokių abejonių jūsų aprangai suteiks elegancijos, tiks ir prie klasikinės suknelės, ir prie džinsų.

A post shared by streeTrends (@streetrends) on Feb 22, 2017 at 2:09pm PST

A post shared by streeTrends (@streetrends) on Feb 7, 2017 at 1:36am PST

SIPA, AFP/Scanpix nuotr.

3. STANDŽIOS KREPŠELIO FORMOS RANKINĖS

Trečiasis rankinių modelis, ieškančioms elegancijos ir kokybės derinio - krepšeliai. Šį pavasarį madingos įvairios krepšelius primenančios rankinės, nuo superdidelių, tinkančių paplūdimiui, iki mažučių vakarinių. Vis dėlto ieškančioms rafinuočiau atrodančios rankinės, bet koks krepšelis netiks. Rinkitės tą, kurios forma yra kieta - krepšelis ne sukritęs, o standus. Dairykitės vienspalvių, pavyzdžiui, pastelinių tonų (tokios atrodys itin pavasariškai, gaiviai) arba solidžių tamsesnių.

A post shared by streeTrends (@streetrends) on Feb 11, 2017 at 3:11pm PST

SIPA/Scanpix nuotr.

4. AULINUKAI SMAILU PRIEKIU

Sezono naujiena galime vadinti aulinukus iki pusės blauzdų. Tačiau madingi ne bet kokie, o smailėjančiu priekiu. Norėdama susikurti solidų įvaizdį atsiminkite, kad elegancijos įspūdį kuria griežtos linijos, skulptūriškos formos, minimalistinis stilius. Būtent to elegantiško griežtumo smailus priekis ir suteikia aulinukams.

Nesuklysite įsigijusi mažiau pretenzingus batelius - trumpesniu lyg kojinė prigludusiu aulu. Jie idealiai dera prie džinsų atraitotais galais arba siaurėjančių kelnių. Nepamirškite ir sezono hito - ilgaaulių virš kelių. Jeigu ketinate avėti pastaruosius, jūsų apranga turėtų būti subtilesnė, kitaip trokštama prabanga gali virsti vulgarumu.

Bateliai GIANVITO ROSSI (net-a-porter.com), Vida Press, AFP/Scanpix nuotr.

5. MODERNIOS TECHNO DETALĖS

Norite neatsilikti nuo mados naujovių ir atrodyti šiuolaikiškai? Tuomet reikėtų puoštis ne tik pačiai, bet ir atnaujinti turimų technologijų įvaizdį. Tai išmanieji telefonai, nešiojami ir planšetiniai kompiuteriai, ausinės, automobilis, dviratis ir t.t. Pasaulinio garso gamintojai jau kurį derina aksesuarų ir technologijų pasaulį. Jie kuria vardinius aksesuarus išmaniesiems telefonams, kompiuteriams, taip pat naująsias technologijas integruoja į aksesuarus, pavyzdžiui, išmaniosios apyrankės, žiedai ar net kaklo papuošalai, kurie fiksuoja tam tikrus organizmo pokyčius ir kitus duomenis.

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on Mar 13, 2017 at 11:20am PDT

Technologijų personalizacija šiais laikais tarsi savaime suprantamas dalykas, juk XXI a. galimybės leidžia kone visus prietaisus paversti unikaliais, stilizuoti juos savaip ir pritaikyti savo poreikiams. Žaismingai atrodantys technologiniai prietaisai dabar yra daugiafunkciniai - jie ne tik tarnauja pagal konkrečią paskirtį, bet ir tampa įvaizdžio detale, puošia, atskleidžia jūsų asmenybę. Tai, kas yra personalizuota, atrodo išskirtiniau, įdomiau, kuria solidų ir nepakartojamą jūsų įvaizdį.

A post shared by streeTrends (@streetrends) on Mar 20, 2017 at 2:44pm PDT

A post shared by Joanna Gwizdała (@madebygigiblog) on Mar 19, 2017 at 11:22pm PDT

Šįmet aksesuarų personalizacijos iš drabužinių persikelia ir į gatves. Galimybę pagal savo norus stilizuoti automobilį siūlo japonų gamintojas NISSAN. Naujasis NISSAN JUKE modelis - tai miesto krosoveris toms, kurios nori išsiskirti, renkasi ne stiliaus štampus, o originalumą.

Šio automobilio dizainą galima tobulinti iki mažiausių detalių. Išsirinkusi norimą automobilio spalvą, galėsite prie jos derinti ir aksesuarus: veidrodėlių gaubtus, priekinių žibintų apdailą, apatines bamperio plokštes, šonines juostas, durų rankenėles, bagažinės detales bei ratlankius. Vėliau dizaino žaidimai persikelia į automobilio vidų, kur galite pagal savo įgeidžius stilizuoti net 13 detalių. Nepraleiskite galimybės pavasarį pasitikti atnaujinusi savo įvaizdį nuo-iki!

NISSAN JUKE, gamintojo nuotr.

NISSAN JUKE, gamintojo nuotr.

Užsakymo nr.: PT_74113834

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis