Grožio pasaulyje – nauji receptai, kaip išsaugoti jaunystę

Mus džiugina ne tik kalendorius, skelbiantis apie pavasarį, bet ir tai liudijantys saulės spinduliai. Daugiau šviesos, daugiau energijos ir troškimas naujų vėjų bei spalvų.

Per žiemą kosmetikos bei parfumerijos gamintojai nesnaudė – štai Jums šviežiausios grožio naujienos!

* Veido kremas „Orchidée Impériale“ („Guerlain“) gaminamas jau daugiau nei 10 metų. Dabar ši legendinė odos priežiūros priemonė papildyta kompleksu „Cell Respiration“, sukurtu iš medžiagų, išgautų iš naujų orchidėjų. Naujasis komponentas padeda sureguliuoti ląstelinį kvėpavimą, maksimaliai padidina odos ląstelių energijos gamybą, todėl šios greičiau atsinaujina.

Gamintojo archyvas

* „Oriflame“ pristato „NovAge Time Restore“. Rinkinyje yra 6 gaminiai, užtikrinsiantys visapusę odos priežiūrą: tonizuojantis losjonas, valomasis pienelis, paakių ir lūpų kremas, gaivinamasis serumas, koreguojamadsis dieninis ir regeneruojantis naktinis kremai.

* Jauninantis pilingas „Drops of Youth™“ („The Body Shop“) pašalina negyvas ląsteles, išvalo odą nuo nešvarumų. Praturtintas trijų rūšių augalinėmis kamieninėmis ląstelėmis bei maitinamuoju bendruomenių prekybos atalių aliejumi iš Brazilijos. Oda akimirksniu tampa skaistesnė ir atrodo jaunesnė.

* Kreminė pudra „Teint Pores & Matité“ („Clarins“) kuria matinės odos efektą, leidžia jai kvėpuoti, akimirksniu suteikia lygumo, švelnumo. Tinkamas makiažas tobuloms asmenukėms daryti. Pasiruoškite spausti „patinka“!

* Praktiška naujoji „The Body Shop“ akių šešėlių paletė „Down to Earth“. Iš 30 įvairiausių atspalvių išsirinkite Jums labiausiai tinkančias akių šešėlių spalvas ir susikurkite savo individualią paletę. Asortimente rasite blizgias, satinines ir matines šešėlių tekstūras.

* Skaidrių matinių atspalvių skysti lūpų dažai „Liquid matte Lips“ („Gosh“) – švelnios kremo tekstūros, ilgai išliekantys, su apimties teikiančiomis medžiagomis.

* Naujasis blakstienų tušas „Lash Hero“ („The Body Shop“) suteikia blakstienoms apimties, ilgina, apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio. Sudėtyje esantis juodųjų rožių ekstraktas, sumaišytas su sviestmedžiu ir drėkinamosiomis cukraus dalelėmis, sukuria blakstienų tušui tobulai tinkančią bazę.

* Plaukų šampūnas „Teebaumöl Anti-Dandruff Shampoo“ („Alkmene“) su Australijoje augančių arbatmedžių eteriniu aliejumi padeda išvengti pleiskanų, saugo sudirgusią galvos odą. Šampūnas puikiai plauna plaukus, juos stiprina, daro švelnius. Švelniai valo galvos odą.

* Kvepalų kolekciją „Elixirs of Nature“ kurią sudaro penki unikalūs, iš rečiausių Žemės augalų kvapų esencijų išgauti ir ypatingu būdu parfumuoti vandenys. Vieno papurškimas ir pajusite gyvų gėlių, augalų, medienos aromatus. „Widdringtonia“ – aromatingosios Clanwilliam kedro medienos, šildančių šalavijų ir rafinuoto vetiverio kvapas – idealus pasirinkimas drąsiai moteriai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis