Naujojoje avalynės kolekcijoje – žaismingi ir išskirtiniai batai moterims

Lengvumas, patogumas, išskirtinumas, tobulas kainos ir kokybės santykis – taip Žanas Maslauskas apibūdina savo penktąją kolekciją „Formos“, prie kurios kūrybinio proceso ženkliai prisidėjo jaunoji dizainerė Gintarė Petreikytė, žmona Jurgita ir sūnus Benas.

„Batų namų“ vairą perleidus sūnui Benui Maslauskui, buvo nuspręsta žengti nauju keliu ir plėsti įmonės veiklą. Iki šiol gaminusi avalynę pagal asmeninius užsakymus, dabar įmonė pradeda prekybą savo kuriamais batais internetinėje parduotuvėje.

Gamintojo archyvas

Gamintojo archyvas

„Labai dažnai sulaukiame komentarų, kad mūsų avalynė daugumai pirkėjų yra per brangi. Norėdami suteikti žmonėms galimybę įsigyti aukščiausios kokybės rankų darbo batus ilgai galvojome ir ieškojome galimybių, kaip sumažinti kainą, nesumažinant avalynės kokybės. Radome optimalų būdą, kuris mums sutaupo laiko taip sumažindamas galutinę produktų kainą. Būdas yra gan paprastas – vietoj rankomis gamintų padų pasirinkome aukščiausios kokybės pramoninius, gaminamus naudojant naujausias technologijas, išlietus iš termogumos ir poliuretano. Šios dvi medžiagos yra ypatingai lengvos ir kokybiškos, tad pasitikime ir garantuojame, kad šie padai yra tokie pat kokybiški kaip ir gaminti rankomis,“ – teigia Žanas Maslauskas.

Gamintojo archyvas

Šią moterims skirtą kolekciją vienija išsiskiriančios batų ir detalių formos, kurios suteikia žaismingumo ir tuo pačiu padaro juos išskirtinius.

Gamintojo archyvas

Pasak Ž. Maslausko, visos batų detalės, išskyrus išlietus padus, yra pagamintos ir surinktos rankomis. Tad avalynės kokybę garantuoja pats autorius. Pasak Žano, avalynės kokybė parduotuvėse prastėja žaibišku greičiu, tad jo asmeninis ir „Batų namų“ noras bei tikslas – suteikti žmonėms galimybę įsigyti kokybišką ir patogią avalynę už prieinamą kainą.

Gamintojo archyvas
Gamintojo archyvas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis