Kad jūsų plaukai spindėtų gyvybe

Kaip žmonės rūpinosi plaukais prieš 100 metų? Jau 1912 m. „Nivea“ padėjo moterims džiaugtis gražiais ir sveikais plaukais. Jos jau tada naudojo inovatyvią priemonę – plaukų pienelį.

Jis švelniai švarino plaukus, kartu suteikdamas jiems intensyvią priežiūrą. Savo laiku tai buvo didžiulė inovacija, kadangi dauguma produktų buvo per šiurkštūs naudoti kasdien. Įkvėpta šio paveldo bei paskatinta savo ekspertiškumo bei vartotojų tyrimų, „Nivea“ pristato naująją liniją „Nivea Hairmilk“.

Organizatorių nuotr.

Naujosios linijos priemonės sausiems ir pažeistiems plaukams suteikia viską, ko reikia jų atsikūrimui ir tuo pat metu jų nenusveria. Sudėties centre yra pieno baltymai: tai natūraliai gauti ingredientai, stiprinantys plaukus iš vidaus ir giliai juos regeneruojantys, suteikdami juntamą elastingumą.

Organizatorių nuotr.

Taip pat sudėtyje yra ingrediento Eucerit®, kuris užglaisto plauko paviršių, taip apsaugodamas nuo išorės poveikio. Tai „grožio vaškas“, kuris yra nuolat tobulinamas, pagamintas iš natūralios vilnos vaško. Jis plaukams suteikia natūralaus žvilgesio. Produktai švarina kruopščiai ir švelniai.

Organizatorių nuotr.

„Nivea“ pritraukė daug moterų, kurios drauge vystė naująją liniją. Plaukai pasižymi skirtinga struktūra, o fizinės savybės savitai varijuoja priklausomai nuo atskirų plaukų skaidulų storio. Turint sausus ar pažeistus plaukus, itin svarbu, koks priežiūros lygmuo bus pasirinktas pagal individualią plaukų struktūrą – skirtą ploniems ar normaliems plaukams. Naujoji linija plaukams suteikia tokią priežiūrą, koks reikalingas priklausomai nuo plaukų struktūros, tad priemonės plaukų neapsunkina.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis