Aktualiausios sezono mados, interjero ir gyvenimo būdo naujienos - po vienu stogu

Jau šį šeštadienį Vilniaus Naujamiestyje įsikūrusiame kultūros bare „Kablys“prasidės visą savaitgalį truksiantis stilingiausias renginys mieste - „Pavasario Pop Up“.

Vienintelis tokio pobūdžio renginys Lietuvoje šiemet pažers nemažai staigmenų. Viena aktualiausių renginio naujienų – „sample sale“ erdvė, kurioje lankytojai galės įsigyti garsių Lietuvos dizainerių darbų už ypatingai gerą kainą. Renginys „Kablyje“ vyks prieš pat Velykas, tad tiems, kurie ieško dovanų artimiesiems, žvalgosi naujų pavasario inspiracijų ar kūrinių skirtingose erdvėse įsikūrę renginio dalyviai pasiūlys tinkamų sprendimų.

Organizatorių nuotr.

Jūsų pavasario hitai

Antrus metus iš eilės vykstantis „Pavasario Pop Up“ šiemet ketina suburti daugiau nei šešiasdešimt mados, interjero ir gyvenimo būdo prekės ženklų po vienu stogu. Kaip jau tapo įprasta, renginio metu kūrėjai pristato aktualiausias sezono naujienas ir kolekcijas.

Šį kartą drabužių mados kūrėjų gretas papildys ne tik gerai rinkoje žinomi prekės ženklai, bet ir būrys naujų, talentingų dizainerių. Renginyje šiemet tradiciškai išvysime Renatą Mikailionytę ir naujausią jos kuriamų daiktų kolekciją. Kūrėja lieka ištikima kitokio formato „Pop Up“ konceptui ir šiemet lankytojams pristato darbo rūbų įkvėptas naujienas. „Kablyje“ šįsyk bus galima susipažinti ir su šviežiausiomis Lilijos Larionovos, Dianos Paukštytės, Aušros Haglund bei kitų, ne mažiau žinomų, dizainerių naujienomis.

Pasak renginio organizatorių, ruošiantis „Pop Up“ iniciatyvoms ir žiemą, ir pavasarį ypatingas dėmesys atitenka dalyvių atrankai. Tarp garsių dizainerių šiemet pozicijas užims ir nauji, rinkoje mažiau žinomi prekės ženklai. Savo produktus rinkai pristatys tokie naujokai, kaip „Zefyras“, „NO MORE“, „DZY DZY Desing“, „Manilla“ ir kiti.

Organizatorių nuotr.

Į „Kablį“ – idėjų jaukiems namams

Prieš porą metų startavusi iniciatyva „Pop Up“ savo turiniu nė iš tolo neprimena tradicinio mados turgaus koncepto. Taip, šioje vietoje bus galima apsipirkti, tačiau svarbu paminėti ir kitas lankytojų „Kablyje“ lauksiančias pramogas. Norintiems atnaujinti savo namų interjerą kai kurie interjero prekės ženklai siūlys tinkamiausius sprendimus individualiai jums. Pavyzdžiui, namų kvapo ekspertai „Smells Like Spells“ šiemet pristatys naują masažo žvakę, studija „BetonDec“ – išskirtinius betoninius vazonus jūsų namų jaukumui.

Interjero prekės ženklų erdvėje tradiciškai dalyvaus ir gėlių dizaino studija „Soiree“, daiktų objektų kūrėjai „Namuos“ ir daugelis kitų.

Organizatorių nuotr.

Veiklos ras tiek suaugę, tiek mažieji

Išalkusius meno ir kultūros „Kablyje“ šį savaitgalį pasitiks specialiai renginiui kurta video projekcija. Moteris, nusiteikusias ne tik apsipirkti, bet ir pasigražinti, nagų dailės studija „Nail Game“ džiugins išskirtiniais manikiūro sprendimais čia pat vietoje – kultūros baro „Kablys“ patalpose. Akivaizdu, šiemet renginio organizatoriai stengiasi aprėpti kuo įvairesnius lankytojų poreikius. Štai mamos, atvykusios į renginį su savo mažyliais, bus kviečiamos aplankyti iniciatyvos „Happimess“ ir „Bear on me“ kūrybinę erdvę vaikams. Čia, išskirtinai tik „Pop Up“ renginio metu, bus pristatyta ir riboto kiekio rankomis pieštų vaikiškų rūbų linija.

Tam, kad laikas „Kablyje“ neprailgtų, renginio rengėjai kvies pasmaguriauti dalyvių gaminamos produkcijos „Pop Up“ maisto erdvėje. Lankytojų lauks galimybė atsigaivinti limonadu iš „Lęmo stendo“, paragauti „Croocked Nose&Coffee stories“ kavos, arba, tiesiog, prisėsti ir pasimėgauti vėlyvais pusryčiais „Kablio“ restobare. Be to, šiemet „Pop Up“ turi gerų naujienų veganams – renginio maisto erdvėje istorijomis apie veganiškus patiekalus ir jų paruošimo galimybes visą savaitgalį dalinsis „Ponas maistas“, gardumynais stebins “Kanapinė krautuvė”. Visko – visokiems skoniams!

Organizatorių nuotr.

Jau šį šeštadienį ir sekmadienį – laukiamiausias susibūrimas prieš Velykas - „Pavasario Pop Up“!

Renginio laikas: 11 val. – 19 val.

Informacija apie dalyvius: www.popup.lt

Užsakymo nr.: PT_74263024

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis