Besiskiriančio Brado Pitto moterys nepalieka ramybėje

Prieš keletą savaičių įžymybių kronikos mirgėjo žinutėmis apie besimezgantį aktoriaus romaną su žaviąja Kate Hudson. Netrukus vėjai papūtė iš kitos pusės, mat Kate buvo pastebėta kito vyriškio glėbyje, o Bradui imta piršti dar viena Holivudo gražuolė – stilingoji Sienna Miller.

Žinios apie vieną geidžiamiausių Holivudo vyrų veja viena kitą. Gausybė gandų, nuogirdų, paparacių užkluptų vaizdų, „artimų šaltinių“ nuomonių leidžia tik spėlioti, kaip yra iš tikrųjų. Juolab, kad pats aktorius šiuo gyvenimo periodu nelinkęs atvirauti apie savo asmeninį gyvenimą.

Užsienio bulvarinė spauda mirga prieštaringais pranešimais, neva Bradas bandė susigrąžinti savo buvusią žmoną Jennifer Aniston. Kalbėta ir apie tai, kad vyras mėgina taikytis su Angelina Jolie ir jų santykiai palaipsniui šiltėja.

AP / Scanpix

Praeitą savaitę Bradas Pittas buvo pastebėtas žavingos britų aktorės Siennos Miller draugijoje. Pora buvo užklupta vakarieniaujanti viename Los Andželo restoranų. Čia jie užsuko po filmo „Prarastas miestas Z“ („The Lost City of Z“) premjeros ir užsisėdėjo kone iki paryčių.

AP / Scanpix

Liudininkų teigimu, abu aktoriai akivaizdžiai flirtavo ir neskubėdami leido laiką mėgaudamiesi vienas kito kompanija. Minėtame filme Sienna suvaidino vieną pagrindinių vaidmenų, o Bradas buvo šios kino juostos prodiuseris. Filmavimai vyko prieš dvejus metus ir jau tada buvo kalbama apie abipuses aktorių simpatijas. Tąkart Sienna paneigė visus gandus teigdama, kad Bradas prodiusuoja filmą, tačiau nedalyvauja pačiame filmavimo procese.

Kone kiekvienas filmas, prie kurio prisideda Bradas Pittas, būna apipinamas gandais apie aktoriaus romanus su kolegėmis. Sklido kalbos, kad Angelina Jolie kėlė nuolatines pavydo scenas, kuomet Bradas filmavosi su prancūzų aktore Marion Cotillard neseniai pasirodžiusiame lietuvių kilmės režisieriaus Roberto Zemeckio filme „Sąjungininkai“ („Allied“). Marion Cotillard griežtai atsiribojo nuo šių gandų. Tačiau juos užtildyti pavyko tik tada, kai aktorė patvirtino spaudai, kad yra laimingai ištekėjusi ir su vyru laukiasi antros atžalos.

AFP / Scanpix

Sienna Miller taip pat nesiskundžia žymių vyrų dėmesiu. Pranešimai apie jos romanus dažnai mirga užsienio spaudos puslapiuose. Ji turėjo ilgalaikius, kelis kartus nutrauktus ir vėl atkurtus santykius su britų aktoriumi Jude‘u Law.

Sienna Miller ir Jude‘as Law
Vida Press

Vėliau žvaigždė susitikinėjo su vedusiu aktoriumi Balthazar‘u Getty. Kuomet bulvarinė spauda paviešino kruopščiai slepiamų santykių nuotraukas, romanas baigėsi, o Sienna Miller dar kurį laiką bylinėjosi su bulvariniais leidiniais.

Su Tomu Sturridge‘u
Su Tomu Sturridge‘u
Reuters / Scanpix

Atslūgus aistroms moteris susisiejo savo gyvenimą su Tomu Sturridge‘u. 2012 m. pora susilaukė dukros Marlowe. Prieš porą metų jų santykiai nutrūko, tad kiekvienas moters pasirodymas viešumoje su vienu ar kitu vyru sukelia gandus apie naujų jausmų pradžią.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis