Dainininkė Anžela Adamovič: po itin skaudžios patirties išmokau tausoti plaukus

Panorusi pasikeisti, „POP Ladies“ dainininkė Anžela Adamovič atsidavė į stilistės Gerdos Valančiūnaitės rankas ir leido keisti jos plaukų spalvą.

Ateina pavasaris, norisi atsinaujinti, tad pasitarusi su profesionalais išsirinkau spalvą, kurią nebūtų sudėtinga prižiūrėti“, - sako dainininkė ir prisipažįsta rinkusis iš dviejų spalvų – rausvos ir platininės.

Organizatorių nuotr.

Anželos stiliaus pokyčiams plaukų stilistė Gerda Valančiūnaitė parinko „Schwartzkopf“ plaukų dažus „Color Expert“ su visiškai nauja Omegaplex® technologija, kuri tausoja ir saugo plaukus.

Stilistai šį pavasarį rekomenduoja moterims pabrėžti ir paryškinti savitą stilių ir nepakartojamą grožį. Šį sezoną dominuoja natūralios ir ekstremaliai ryškios spalvos. Populiariausi šį sezoną ilgi arba plaukai iki pečių, ilgi kirpčiai, natūralios bangos.

Organizatorių nuotr.

Dainininkės A. Adamovič plaukai yra ryškus jos įvaizdžio akcentas ir ji stebina savo gerbėjus plaukų stiliaus pokyčiais. Paklausta, ar turėjo skaudžios patirties prižiūrint plaukus, A. Adamovič prisiminė, kad tiesindama plaukus žnyplėmis buvo taip juos nudeginusi, kad teko ilgus plaukus iškeisti į berniukiškai trumpą šukuoseną. Nuo tada atlikėja itin tausoja plaukus ir atidžiai renkasi priemones.

Stilistės G. Valančiūnaitės patarimai dažant plaukus namuose:

* Plaukus pradėkite dažyti nuo pakaušio. Paskutinius dažykite priekyje ir ties smilkiniu esančius plaukus, nes čia jie – ploniausi ir silpniausi.
* Galėsite džiaugtis ilgalaikiu spalvos intensyvumu ir visiškai nudažytais žilais plaukais, jei juos tinkamai prižiūrėsite – būtina naudoti šampūną bei kondicionierių, skirtus dažytiems plaukams.
* Jei jūsų plaukai dažyti, pamirškite namų gamybos kaukes. Chemiškai apdorotiems plaukams – cheminės priemonės. Dilgėlių, aliejaus ar pan. kaukė gali visiškai pakeisti dažytų plaukų spalvą.

Jau po dažymo, išvydusi gautą spalvą, dainininkė sakė esanti patenkinta rezultatu: išgautas gražus spalvos tonas, spalva lygi ir vienoda pradedant nuo šaknų iki galiukų. Plaukų būklė – nepakitusi.

Organizatorių nuotr.

Kaip rodo „Schwarzkopf“ surinkti duomenys, daugiau nei pusei (56 proc.) moterų yra svarbu, kad plaukai būtų gražūs ir sveiki. Dvi iš penkių (41 proc.) moterų renkasi tokius plaukų dažus, kurie saugo ir tausoja plaukus. Be to, vis daugiau moterų naudoja pažeistus plaukus atkuriančius produktus: plaukų aliejus, kaukes ar kitas priemones. Deja, lūžinėjantys, sausi ir pažeisti plaukai vis dar išlieka didžiausia moterų plaukų problema Europos šalyse.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis