Tobula dovana mamai. Ką padovanoti šiemet?

Mamos diena jau visai čia pat, tad pats laikas nuspręsti, kokia dovana išreikštų dėkingumą ir meilę.

Jei dar nežinote, kaip palepinti mamą šios šventės proga, metas paieškoti dovanos Provanse – Prancūzijos kosmetikos ir parfumerijos karaliai L‘OCCITANE en Provance pateikia net 10 idėjų, kaip pagerbti mamą ir padėkoti už visa tai, ką ji per ilgus metus padarė dėl jūsų.

10. Svajingas vyšnių žiedų trio, 20 €

Gamintojo archyvas

Ši kolekcija - tai odė pavasarinio Provanso grožiui, kuomet Luberono kalnus nukloja vyšnių žiedai, o ore sklando jausmingas aromatas. Vyšnių žiedų motyvais puoštoje dėžutėje rasite 7,5 ml talpos vyšnių žiedų tualetinio vandens buteliuką, 30 ml rankų kremą ir kvapnų muiliuką, kuris odai suteiks švelnumo ir spindesio.

9. „Terre de Lumière“ atradimo rinkinys, 25 €

Pasiruoškite visus pojūčius pažadinančiai kelionei po saulės nutviekstą Provansą... L‘OCCITANE sugavo Auksinės valandos magiją ir sukūrė ypač jausmingą ir šiltą aromatą, pavadintą „Šviesos žeme“ - „Terre de Lumière“. Padovanokite mylimai mamai palaimos akimirkas, kurias sukurs šis grožio ritualas, kurį sudaro švelni dušo želė, kūno pienelis, rankų balzamas ir mažas parfumuoto vandens buteliukas, kurį taip patogu visuomet turėti su savimi.

8. Cukruotų vaisių namų kvėpiklis, 34 €

Kvapai yra svarbiausias namų dizaino elementas – malonus kvapas net ir visiškai paprastą erdvę gali paversti stebuklų oaze, kurioje taip gera būti ir į kurią norisi sugrįžti. Namų kvapų rinkinį sudaro namų kvėpinimo indas su lazdelėmis ir cukruotų vaisių kvapo papildymas. Praturtintas mandarinų, bergamotės, pačiulių ir rudojo cukraus natomis, šis intensyvus, viliojantis aromatas, namams suteiks šilumos ir jaukumo. Tai aromatas, kuriame pinasi vaisiniai uogų akordai, malonus skrudintos šviežios kavos dvelksmas.

7. Rinkinys švelnioms rankoms, 54 €

Mamos rankos gamindavo maistą ir išplaudavo nešvarius indus, glostydavo mums galvas kai sirgdavome, patraukdavo į šoną ne vietoje numestą žaislą, aprengdavo mus žygiuojant į mokyklą. Metas padėkoti mamai už rūpestį ir atsidavimą, ir pasirūpinti jos rankomis. Šis priežiūros rinkinys leis suteikti mamos rankoms viską, ko reikia: šveitiklis pašalins negyvas odos ląsteles ir leis odai geriau įsisavinti kremą. Intensyviai maitinantis rankų balzamas suteiks odai švelnumo ir apsaugos ją nuo žalingo aplinkos poveikio, o nagų ir odelių aliejus pasirūpins nagų tvirtumu.

6. Néroli & Orchidée dovanų rinkinys, 55 €

Gamintojo archyvas

Elegantiškas ir rafinuotas dovanų rinkinys atskleidžia unikalią aromato harmoniją, kurią sukuria apelsinų žiedų (neroli) eterinis aliejus iš Tuniso ir baltosios orchidėjos absoliutas iš Madagaskaro. Dailioje dovaninėje dėžutėje slepiasi gundantis tualetinis vanduo, kūno pienelis ir dušo želė.

5. Atpalaiduojantis levandų rinkinys 60 €

Gamintojo archyvas

Provanso laukus melsva spalva nudažančios levandos – tai atsipalaidavimo ir ramybės simbolis. Aukščiausios kokybės natūralus levandų ekstraktas užtikrins, kad visi rūpesčiai ir stresas ištirptų ore. Atsipalaidavimo rinkinį sudaro vonios putos, rankų kremas, kvapioji žvakė ir ypač švelnus muilas.

4. Žavinga ir gėlinė Arlésienne kolekcija 82.5 €

Gamintojo archyvas

Rožių subtilumas dedikuotas moters gracijai, našlaičių saldumas – paslaptingumui ir šafranas – jos temperamentui. „Arlésienne“ kolekcijos aromatas dvelkia gaivumu ir sužadina jausmus. Dovanų rinkinyje rasite tualetinį vandenį, dušo želė ir rankų kremą – tris grožiu ir švelnumu alsuojančius produktus.

3. Šlamučių dovanų rinkinys Precious, 130 €

Išskirtinėmis jauninamosiomis savybėmis pasižyminčių šlamučių kolekcija sukurta kovoti su odos senėjimu ir suteikti jai spindesio. Rinkinį sudaro veido kremas, valomosios veido putos, veido tonikas ir paakių balzamas – naudojamos kartu, šios priemonės sustiprina viena kitos veikimą, vizualiai sumažina raukšles, atstato odos stangrumą. Oda atrodo pailsėjusi, atgaivinta, patinimai ir patamsėjimai tampa ženkliai mažiau matomi dėl sudėtyje esančių bugienių ir gebenių ekstraktų.

2. „Divine“ magiškas dovanų rinkinys 139 €

Gamintojo archyvas

Šlamučių kolekcija „Divine“ - tai antras jaunystės kvėpavimas, alsuojantis energija, spindinčiu grožiu. Turtinga tekstūra ir subtilus šlamučių gėlių aromatas suteikia odai komforto ir glotnumo pojūtį. „Divine“ veido priežiūros priemonių linija, veikdama ląstelių branduolius, aktyviai kovoja su odos senėjimo požymiais, skatina odos regeneraciją, koreguoja veido kontūrus, sumažina raukšles ir intensyviai pamaitina veido odą.

1. Saule spindintis „Terre de Lumière“ rinkinys, 79 €

Gamintojo archyvas

Pirmoji gurmaniška aromatinė kolekcija „Terre de Lumière“ spindi visais aukso atspalviais ir užburia šiluma, rafinuotumu ir netikėtais kontrastais. Daugialypis aromatas suvilioja gaivinančiomis viršutinėmis natomis, užburia gurmanišku levandų medaus saldumu ir sukuria jausmingą bazinių natų šleifą. Prabanga tviskantį dovanų rinkinį sudaro parfumuotas vanduo, švelni dušo želė, kūno pienelis ir rankų balzamas.

Išrinkite dovaną, kuri padės atskleisti giliausius jūsų jausmus ir suteiks mylimai mamai tiek džiaugsmo, kiek ji savo meile suteikia jums! Daugiau dovanų rinkinių idėjų rasite L‘OCCITANE salonuose, kur visas dovanas nemokamai supakuosime ir pridėsime produktų mėginėlių.

KONKURSAS

Laimėtoja - Neringa Mališkevičiūtė.

Kaip atsiimti prizą, pranešime el. laišku.

****

Vienam teisingai atsakiusiam atiteks prizas – 50 ml talpos parfumuotas vanduo „Terre de Lumière“. Tai pirmasis L‘OCCITANE gurmaniškas aromatas, kuriame atrasite skonio receptoriams pažįstamas natas - medų, migdolus.

Žaižaruojančios viršutinės aromato natos atgaivina prisiminimus apie pirmuosius pojūčius vaikštant Provanse, jas atseka levandų medaus švelnumas, primenantis paskutinių saulės spindulių šilumą. Įsimintiną šleifą sukuria muskusinės bazinės natos.

Laimėtoją rinksime gegužės 11 dieną. Prizas lauks redakcijoje Vilniuje.

Užsakymo nr.: PT_74442826

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis