Kaip prižiūrėti veido odą namuose tarsi grožio salone

Apsilankymą grožio salone galima palyginti trumputėms atostogoms – per vieną valandą atsipalaiduojama ir pailsima, o veido oda tampa skaisti ir švelni.

Tačiau net ir namuose galima pasirūpinti savo veido oda ne ką prasčiau ir patirti tokį pat malonumą. Ir tam reikės visai nedaug, be to, užtruksite gerokai trumpiau nei grožio salone.

Iš pradžių pasirūpinkite aplinka. Tam puikiai tiks ir vonios kambarys – tik jame nuturėtų būti pernelyg šviesu, geriausiai tinka gelsva, kiek prislopinta šviesa. Užsidekite aromatinę žvakę ir pradėkite tik sau skirtas grožio minutes.

Makiažui nuvalyti – veido plaušinė

Geriausia veidui skirtas procedūras atlikti vakare – niekur nereikės skubėti ir svarbiausia, grožio priemonės galės veikti per naktį be odą apsunkinančio makiažo sluoksnio. Todėl pats pirmas žingsnis turėtų būti kruopštus makiažo nuvalymas. Sudrėkinkite veidą, ištepkite bemuiliu veido prausikliu ir sukamaisiais judesiais švelniai masažuokite. Sudrėkinkite veidui skirtą plaušinę, ja švelniai nuvalykite prausiklį ir tik tada nuplaukite vandeniu. Ne veltui veido plaušinė naudojama ir grožio salonuose – ji gerokai geriau nuvalo makiažą, nei tik skalaujant su vandeniu.

Gamintojo archyvas

Odai šveisti – rūgštiniai šveitikliai

Porą kartų per savaitę rekomenduojama odą nušveisti. Paprastai namuose naudojami taip vadinami mechaniniai šveitikliai – su druska ar su sutrintais persikų kauliukais. Tokie šveitikliai mechaniškai nušveičia negyvas odos ląsteles, tačiau neskatina odos atsinaujinti ir visiškai netinkami naudoti, jei oda yra jautri.

Grožio salonuose paprastai naudojami rūgštiniai šveitikliai – viršutinis odos sluoksnis palaipsniui nusilupa, o oda priverčiama atsinaujinti. Toks šveitimo būdas ypač rekomenduojamas raukšlių profilaktikai ar brandžiai odai. Namuose taip pat verta išbandyti rūgštinį šveitiklį. Pavyzdžiui, saugų ir visiems odos tipams tinkantį DR. Grandel „Alpha Effect AHA“ šveitiklį su AHA rūgštimis arba DR. Grandel „Effect“ fermentinį šveitiklį su bambukų dalelėmis, fermentais ir kalolinu.

Gamintojo archyvas

Veido masažas

Veido masažas gali daryti tikrus stebuklus – jau po poros savaičių pastebėsite, kad sumažėjo įtampos raukšlės, o oda tapo stangresnė. Ne veltui grožio salonuose jį atliekama prieš pasirinktą procedūrą.

Svarbiausia viską daryti švelniai ir nebraukti pirštais žemyn. Pradėkite nuo kaktos – pirštų galiukų pagalvėlėmis braukite nuo kaktos vidurio link smilkinių. Kairės rankos pirštus prispauskite prie kairiojo smilkinio, o dešiniosios pirštais banguojant braukite link kito smilkinio. Pakartokite su dešinės pusės smilkiniu. Pereikite prie skruostikaulių – pirštų galais braukite nuo šnervių link skruostikaulių ir nuo lūpų kampučių link ausų vidurio. Galiausiai nuo smakro vidurio link ausų. Viską kartokite po penkis kartus.

Kaukėms naudokite šepetėlį

Bent kas antrą dieną odą palepinkite veido kauke. Nenaudokite vis tos pačios – keiskite kelias: vieną dieną pasirinkite stipriai drėkinančią, kitą –stangrinančią, o trečią – odą valančią. Jei visai neturite laiko, išbandykite DR. Grandel „Hydro Active Moisture“ kaukę – pakaks vos trijų minučių, o veido oda bus giliai sudrėkinta.

Pavargusiai, brandžiai odai tikra atgaiva bus DR. GRANDEL „Nutri Sensation Repair“ kaukė - vitaminas E ir omega-6 riebalų rūgštys iš aviečių sėklų aliejaus atgaivins, pamaitins ir suteiks veido odai stangrumo. Vos viena paprasta gudrybė leis pasijusti tarsi prabangiame grožio salone. Kaukę tepkite ne pirštais, bet minkštu šepetėliu. Taip sunaudosite šiek tiek daugiau produkto, bet jausitės itin puikiai ir užtepsite tolygiau.

Gamintojo archyvas

Grožio serumas ampulėse

Po visų procedūrų pats laikas veido kremui. Tačiau jei norite sveikos ir spindinčios odos, palepinkite ją aktyviu grožio koncentratu. Pavyzdžiui, DR. GRANDEL aktyviuoju koncentratu. Šie grožio ekstraktai stiklo ampulėse ne vieną dešimtmetį pamėgti profesionalų, tačiau kuo puikiausiai tinka naudoti ir namuose. Gaminant veikliųjų medžiagų koncentratą naudojamos nanotechnologijos, daugiasluoksnės nešėjų sistemos, mikrosferos, liposominės sistemos todėl yra ypatingai veiksmingos, o dėl sterilios technologijos konservantų naudojama labai mažai.

Galima rinktis net iš 12 rūšių veikliųjų medžiagų koncentratų ampulėse: nuo giliai drėkinančių, prisotintų deguonimi, iki odą stangrinančių ar grąžinančių veidui dailų kontūrą. Atsižvelgiant į individualius odos poreikius galima išsirinkti kelis reikalingus koncentratus ir juos naudoti kasdien keičiant.

Vokiškos kosmetikos produktų formulės kruopščiai išdirbtos ir unikalios, siekiant sukurti aukšto efektyvumo produktus, kurių sudėtyje naudojami ypač veiksmingos biologiškai aktyvios medžiagos, augalų ekstraktai, vertingi aliejai, kompanijoje sukurti biotechnologiniai kompleksai. DR.GRANDEL kosmetikos komponentai tarpusavyje suderinami taip, kad vieni stiprintų kitų poveikį odai.

Ampulės – tai akivaizdus poveikis akimirksniu. Todėl ampules galite naudoti, kai ruošiatės ypatingai progai ar susitikimui, o gal esate pavargusi, bet norite atrodyti lyg po atostogų. Jei norite ilgalaikio poveikio, naudokite keletą kartų per savaitę.

Įmonės veikla apima pilną ciklą, pradedant nuo mokslinių tyrimų, receptūrų sudarymo ir baigiant aukštųjų technologijų gaminiais ir unikaliu pakuočių dizainu. Įmonė turi nuosavą tyrimų centrą, kuriantį naujus inovatyvius produktus. Visų DR.GRANDEL kosmetikos produktų kokybė tikrinama nuosavoje laboratorijoje bei tvirtinama nepriklausomų ekspertų Vokietijoje.

DR.GRANDEL kosmetika skirta tiek profesionaliam naudojimui, tiek naudojimui namuose. Prekės ženklas apima 15 kosmetinių linijų ir 120 kosmetinių produktų.

Gamintojo archyvas

KONKURSAS. Dalyvaukite ir išbandykite DR. GRANDEL produktus namuose!

Užsakymo nr.: PT_74518598

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis