Tarp garsenybių besisukinėjantis 18-metis Nikas: kuo mažesnė žvaigždė, tuo daugiau sąlygų ji kelia

Nikas Tereščenko su garsenybėmis dirba nuo penkiolikos metų.

Dvyliktoje klasėje besimokančiam kauniečiui moksleiviui Nikui Teresčenko dar tik aštuoniolika metų, tačiau jis kone kasdien bendrauja su stiliste Agne Jagelavičiūte, dirba su Indre Stonkuviene, diriguoja tokių modelių kaip Astos Valentaitės, Karolinos Toleikytės, Ievos Stasiulevičiūtės fotosesijoms, aiškina, kaip pozuoti dainininkėms Jazzu ar Oksanai Pikul – Jasaitienei bei sugeba vardan gero kadro išrengti tokias Lietuvos gražuoles kaip Solveiga Mykolaitytė ar Simona Burbaitė.

Kol jo klasiokai žaidžia kompiuterinius žaidimus ir ruošiasi abitūros egzaminams, Nikas vos spėja suktis lėkdamas iš vienos fotosesijos į kitą. Be tėvų augęs vaikinas dabar kuria ne tik nuosavą mados žurnalą, bet ir dirba kartu su stiliste Agne Jagelavičiūte žurnale „Ikona”.

Niko tėtis šeimą paliko, kai jam tebuvo aštuoneri. Netrukus Niko mama ištekėjo antrą kartą ir paskui vyrą išvyko gyventi į provinciją, o Nikas liko augti su seneliais Kaune. „Buvo labai sunku, nesuprasdavau, kas su manim darosi, nes iš tos vienatvės naktimis verkdavau į pagalvę, pamenu, kad pats susiradau psichologą ir ieškojau būdų kaip pabėgti nuo vienatvės”, - pasakoja vaikinas. Besimokydamas devintoje klasėje, moksleivis sugalvojo sukurti savo mados žurnalą, tiesa, jo užmojai buvo dideli: Nikas sukūrė ne mokyklinį laikraštėlį, o solidų mados žurnalą, kuriame pozavo garsiausios Lietuvos moterys.

Nikas pasakoja, kad dirbti su garsenybėmis nėra lengva. Jie dažnai turi pretenzijų, reikalavimų, be to turi ir nemažai kompleksų, tad tenka laviruoti ir malšinti aštrėjančias situacijas. Jaunasis redaktorius sako, kad iš pradžių baimindavosi išsakyti garsioms moterims kritiką: „Būdavo ir tokių, kurioms reikėjo parodyti, kaip pozuoti, kaip paslėpti savo trūkumus, tačiau nemokėdavau to pasakyti, nes atrodė, kaip aš toks jaunas galiu kritikuoti labai žinomą dainininkę. Galiu pasakyti, kad kuo mažesnė žvaigždė, tuo daugiau sąlygų ji kelia.”

Vis dėlto netrukus Niko drąsą ir talentą pastebėjo garsioji Agnė Jagelavičiūtė ir ėmėsi jaunuolį globoti. Nikas Agnę vadina savo geriausia mokytoja. Neįtikėtina jaunuolio sėkmės istorija – jau šį pirmadienio vakarą 20 val. 25 min. LNK televizijos gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...”.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis