Patogiausi vasaros bateliai ir trys stilingi būdai juos avėti

Espadrilės yra nepamainomi vasaros bateliai: jos lengvos, patogios, leidžia odai kvėpuoti. Nors greičiausiai jų neapsiausite keliaudama į biurą, laisvalaikiu jos taps nepakeičiamos.

Medžiaginiai bateliai su šiaudine pakulne dažniausiai yra vadinami espadrilėmis, arba (Lotynų Amerikos šalyse) – alpargatas. Tokie bateliai yra ne tik itin patogūs, bet ir labai stilingi, todėl juos savo kolekcijose dažnai naudoja įvairūs dizaineriai. „Miu Miu“, „Prada“, „Alexader McQueen“ ir „Marc Jacobs“ – visų šių mados namų pavasario-vasaros 2017 m. kolekcijose galima rasti šių batelių variacijų. Espadriles pamėgo ir stilingos moterys visame pasaulyje, jos be medžiaginių batelių savo garderobo neįsivaizduoja jau ne vieną sezoną.

Kaip derinti espadriles?

1. Itin patogus ir visiems gyvenimo (atostogų) atvejams tinkamas įvaizdis. Balti marškinėliai, patrumpintos kelnės, plokščiapadžiai batai ir minimalistiniai papuošalai leis mėgautis aktyviu laisvalaikiu.

Gamintojų nuotr.

Pasiūlymas: vasarą rinkitės plačias, šiek tiek patrumpintas džinsines kelnes, kurios atskleis batelių grožį. Investuokite į kokybišką avalynę, kuri tarnaus ne vieną sezoną ir bus pagrindinė jūsų kelionių avalynė.

A post shared by Bliss 🍋 (@blisskatherine) on Apr 11, 2017 at 5:02pm PDT


2. Espadrilės su pinta platforma puikiai tiks vakariniams pasivaikščiojimams mieste. Jos derės ir prie laisvų marškinių, ir prie plačių suknelių. Tačiau norėdamos sukurti puošnesni įvaizdį ir suteikti veidui švytėjimo, neužmirškite į savo rankinuką įsimesti ryškesnį lūpdažį, kuris pabrėš lengvą atostogų įdegį.


Gamintojų nuotr.

Pasiūlymas: norėdami vizualiai pailginti kojas, rinkitės sijoną paaukštintu liemeniu, prie kurio puikiai tiks kūno spalvos espadrilės, jos pratęs kojų liniją.

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on May 14, 2017 at 11:12am PDT


3. Balta suknelė su neriniais yra būtinas sezono pirkinys. Prie jos drąsiai derinkite ryškesnių spalvų aksesuarus (juk vasara!). Neužmirškite akinių plačiais rėmeliais ir papuošalų. Taip pat atkreipkite dėmesį į pintas šiaudines skrybėles, kurios per atostogas apsaugos jus nuo saulės ne tik paplūdimyje, bet ir mieste.


Gamintojų nuotr.

Pasiūlymas: atkreipkite dėmesį į espadriles su odiniais dirželiais arba šilkinėm juostom. Jos suteiks jūsų įvaizdžiui prabangos ir žaismingumo.

Parengė Vika Paškelytė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis