Aras Vėberis: pagaliau jaučiuosi subrendęs šeimai ir vaikams

47-erių dainininkas Aras Vėberis apie tėvystės rūpesčius šiandien kalba su tokiu pat užsidegimu, kaip ir apie didžiąją gyvenimo aistrą – muziką. Prieš penkis mėnesius su mylimąja Martyna Kerbedyte juodu susilaukė sūnaus Nojaus. Jai tai – pirmagimis, jam – jau trečias vaikas.

Deja, abi ankstesnės šeimos iširo, tačiau Aras neslepia, šįsyk viskas kitaip: ir užvaldę jausmai, pasaulį išvydus sūnui, ir noras pagaliau turėti tikrą šeimą bei namus.

„Viskas šviežia. Ir ta patirtis, kokia buvo anksčiau, aišku, davė savo. Ten aš labai jaunas buvau, tik iki dvejų metų su manim gyveno vaikai, paskui, išsiskyrus su jų motinom, vaikai augo ne su manimi. Už tai, kad jie užaugo, duoklę reikia atiduoti jų mamoms, jaučiuosi dėkingas, kad juos užaugino. O dabar viskas tarsi vėl iš naujo, kitaip. Esu jaunas tėtis“, – jau šįvakar LRT laidoje „Gyvenimas“ atvirai prisipažins „Naktinių personų“ narys.

LRT

Šiandien Aras, Martyna ir mažasis Nojus gyvena atokiau nuo sostinės triukšmo. Erdviame name Panevėžio pakraštyje jie mėgaujasi ramybe gamtos prieglobstyje. Tai ideali vieta augti mažyliui, patogi ir intensyviai koncertuojančiam dainininkui – daugelį vietų mašina galima pasiekti per gerą valandą. Be to, ji gerokai atokiau nuo smalsių žvilgsnių, o dėmesio pora dabar nori mažiausiai. Visas jų gyvenimas sukasi apie sūnų.

LRT

Tapti tėvais trejus metus draugavusi pora dar neplanavo, gyvenimas planus sudėliojo savaip. Martyna pajuto po širdimi nešiojanti kūdikį ir neslepia, ši žinia trumpam išmušė pagrindą iš po kojų. „Aišku, buvo baisu. Ačiū Dievui, kad Aras reagavo vyriškai, ramiai, jis mane labai palaikė, nes matė, kaip stipriai pergyvenu. Galvojau, kaip čia dabar viskas bus, kaip praeis nėštumas, ar sunkus bus gimdymas, kaip teks gyventi su vaikeliu, ar sugebėsiu būti gera mama jam, kaip žinosiu, kada jam bus per šilta ar per šalta, ir dar daugybė milijonų klausimų lindo galvon. Pasirodo, taip, esu gera mama, viską sugebu“, – laidos „Gyvenimas“ vedėjui Edvardui Žičkui atskleis dainininko kūdikio motina Martyna Kerbedytė.

LRT

Septyniolika metų už Arą jaunesnė mylimoji neslėps, kad iki pat gimdymo pora nežinojo, gims berniukas, ar mergaitė. Pirmąją valandą, gimus sūnui Nojui, jis praleido ant... tėvo krūtinės. Šiandien pora namuose pareigomis nesidalina, dainininkas moka visus vaiko priežiūros darbus, kaip ir Martyna.

LRT

Jųdviejų pažinties ir meilės istorija, kaip Aro Vėberio gyvenimą pakeitė trečio vaiko gimimas ir kodėl jis neskuba vesti sūnų jam padovanojusios Martynos. Visi atsakymai – laidoje jau šį vakarą.

LRT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis