Veidrodžiai pagal fengšui: kaip efektyviai juos išnaudoti kokybiškesniam mūsų gyvenimui

Fengšui specialistai teigia, kad veidrodžiai gali padėti pagerinti santykius su kaimynais, atgaivinti karjerą ir netgi apsaugoti namus nuo negatyvios energijos.

Maureen K. Calamia yra fengšui specialistė. Ji mano, kad veidrodžiai gali ne tik padėti įveikti tam tikras problemas, bet ir suteikti namams geros energijos. Portalui mindbodygreen.com specialistė atskleidė septynis būdus, kaip veidrodžius galima panaudoti namuose.

Adobe Stock

1. Nukreipti negatyvią energiją


Tam, kad nukreiptumėte negatyvią energiją ir neleistumėte jai patekti į namus, galite pabandyti pakabinti „Bagua“ veidrodį (tai apvalus veidrodis 15 cm skersmens aštuonkampiu rėmu) virš savo namų lauko durų, iš lauko pusės. Fengšui specialistė rekomenduoja tokiu būdų atsikratyti neigiamos energijos, kurią skleidžia elektros transformatorius, nuolatinės automobilių spūstys ar kapinės.


2. Pagerinti prastus santykius su kaimynais


Jei norite pagerinti nekokius santykius su kaimynais, paimkite mažą, apvalų veidroduką ir pakabinkite jį ant savo namų tvoros taip, kad jis būtų atsuktas į jūsų namų pusę. Kaskart, kai eisite pro šalį ir pažvelgsite į veidroduką įsivaizduokite, kad atveriate kelią draugiškiems santykiams su savo kaimynu. Kad ir kaip sunku bebūtų tuo patikėti, pasak M. K. Calamia'os, tai padėjo ne vienam jos klientui.


3. Stimuliuoti savo karjerą

Manoma, kad veidrodžiai yra stimuliuojantys ir skleidžiantys energiją. Pakabinkite veidrodį savo namų fojė arba ant lauko durų, tai turėtų įkvėpti jus imtis konkrečių veiksmų dėl savo karjeros.

4. Kabinti virš židinio


Pagal fengšui filosofiją, jūsų namų centras yra siejamas su sveiku ir ilgu gyvenimu. Būtent todėl ten stovintis židinys nebūtų gera idėja. Jei vis dėlto turite židinį, rekomenduojama virš jo pakabinti veidrodį, kuris pagal kiniečių „Penkių elementų teoriją“ yra laikomas vandens elementu.


5. Gerą gamtos energiją nukreipti į namus


Jei esate viena laimingųjų, gyvenanti gamtos apsuptyje, apsvarstykite ar nevertėtų pakabinti veidrodžio taip, kad atspindėtų gamtos vaizdą į jūsų namus. Jei šalia namų auga medžiai, veidrodis atspindės jų energiją, kuri prisideda prie augimo ir plėtros. Jei gyvenate šalia vandens telkinio, veidrodis atspindės vandens energiją, galinčią lemti gerovę.


6. Praplėsti kūrybiškumą


Jei jūsų karjerai trūksta vizijos, galite šalia savo darbo stalo pakabinti veidrodį. Žiūrėjimas į veidrodį praplės jūsų kūrybiškumą, leis gimti naujoms idėjoms ir galimybėms.


7. Suteikti patalpoms šviesos


Jei jūsų namuose yra tamsus kambarys, kuriame mažai langų, galite priešais langą, arba šalia jo pakabinti veidrodį. Tai padidins natūralios šviesos kiekį ir kambariui suteiks geros energijos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis