Plaukų stilistai rekomenduoja: ghd priemonės, stebinančios pasaulį

ghd – good hair day, every day (liet. Kiekviena diena yra gražių plaukų diena) tai visame pasaulyje pripažintos itin aukštos kokybės plaukų formavimo priemonės iš Jungtinės Karalystės, kurias naudoja garsiausi viso pasaulio plaukų stilistai ir Holivudo žvaigždės. Svarstėte, kodėl joms niekada nebūna blogų plaukų dienos? Jos tiesiog anksčiau atrado ghd, kuris vadovaujasi šūkiu: „Gražūs plaukai kasdien!“

Viskas prasidėjo dar 2001-ais, kuomet trys plaukų stilistai iš Jungtinės Karalystės sukūrė originalų, keraminį plaukų tiesintuvą ir visam laikui pakeitė plaukų formavimo ypatybes. Šiandien ghd laikomas kultiniu Jungtinės Karalystės prekiniu ženklu.



Kiekvieną minutę pasaulyje parduodama po keturis ghd plaukų formavimo įrankius. Prekių ženklas pelnė daugiau kaip šimtą grožio srities apdovanojimų visame pasaulyje, o jo gerbėjų sąrašuose puikuojasi tokios žvaigždės kaip Victoria Beckham, Little Mix ir Jessica Alba. ghd kokybei neatsispiria ir garsiausi tarptautinio masto stilistai – Sam McKnight, Guido, James Pecis ir Adam Reed.

Tiesa, žvaigždės šia technika pasitiki ne veltui. Profesionaliame asortimente rasite aukščiausios kokybės plaukų formavimo ir tiesinimo žnyples, moderniausius plaukų džiovintuvus, plaukų formavimo bei iššukavimo šepečius, plaukų šukas ir ypatingai lengvos tekstūros priemones plaukų formavimui. ghd mokslininkai ir stilistai ne tik kuria revoliucines naujoves, bet nepamiršta ir apdovanojimus šluojančio dizaino. Kviečiame susipažinti su ghd technikos ypatybėmis, pakerėjusiomis viso pasaulio moteris.

NEPRIEKAIŠTINGI REZULTATAI IR SVEIKESNI PLAUKAI

Per ilgus metus ghd mokslininkai sukaupė unikalų žinių bagažą apie šilumos poveikį plaukams. Dėl to stilistai, tiesindami plaukus, taiko patentuotą technologiją ir optimalią 185 laipsnių temperatūrą. Tokios temperatūros dėka galima suformuoti trokštamą šukuoseną ir nesukelti ilgalaikės žalos dėl pernelyg intensyvaus karščio. Tri-Zone technologija išlaiko saugią plaukams temperatūrą, todėl jūsų plaukai gali būti ne tik stilingi, bet ir sveiki!

Šeši išmanieji jutikliai tobulai paskirsto karštį plokštelių paviršiuje. Tyrimais įrodyta, kad ši technologija mažiau kenkia plaukų spalvai, o vienu perbraukimu savo plaukams galite suteikti išsvajotąją formą be jokio plauko struktūros pažeidimo.

Dėl ghd platinum tobulai plaukams pritaikytos temperatūros, tiesinami jie išlieka sveiki nuo šaknų iki galiukų – plaukų lūžinėjimas sumažėja daugiau kaip 50 procentų, o plaukų spalva išsaugoma du kartus ilgiau.


Unikalios formos žnyplių sąvara užtikrina tobulą plokštelių lygiavimą, o jūs galite kontroliuoti kiekvieną judesį ir lengviau suformuoti bet kokią šukuoseną bei suteikti plaukams 20 proc. daugiau spindesio. Jokių kompromisų – visiška kontrolė.

AUKSINIS ŠUKUOSENŲ FORMAVIMO STANDARTAS

Universalu? Taip. Prabangu? Beabejo. ghd V pristato naują gold seriją – pažangi kaistančių plokštelių technologija tobulai suformuos tiesius ir spindinčius plaukus. Tai pirmosios, plaukus saugančios žnyplės. Keraminių, kaistančių plokštelių technologija sukurta lygių, tiesių plaukų šukuosenoms.


Paprastos, efektyvios, legendinės – profesionalios žnyplės leis be vargo kurti kasdienes šukuosenas. Plaukų formavimo priemones galite rinktis net iš trijų dydžių – klasikinio, mažo bei didelio.

ŠUKUOSENA LYG IŠ SALONO – DUKART GREIČIAU

Jeigu turite begalę darbų ir norite viską suspėti – ghd aura taps jūsų idealiu sąjungininku. Aukšto slėgio srauto dėka plaukai išdžiūsta greičiau negu džiovinami įprastu džiovintuvu. Pažangi jonų technologija neleidžia plaukams šiauštis ir elektrintis, tad galėsite ypač greitai ir saugiai džiaugtis puriais plaukais. Dėl revoliucinės Cool Wall technologijos, plaukus galite džiovinti prie pat šaknų, taigi jie bus ypač lygūs, įgaus apimties ir spindės intensyviau. Tikra kasdienių grožio procedūrų revoliucija!


Žinome, kad esate nekantri. Turite daugybę reikalų ir juos tvarkydama norite atrodyti nepriekaištingai. ghd air – tobulas plaukų formavimo sprendimas.


Galingas varikliukas suformuoja aukšto slėgio oro srautą, todėl plaukai išdžiovinami du kartus greičiau nei naudojant įprastą džiovintuvą su DC varikliuku. Pažangi jonų technologija neleidžia plaukams šiauštis ar elektrintis, tad lygiais plaukais galėsite džiaugtis du kartus greičiau.

JOKIO VARGO ŠUKUOJANT

Besirūpinančioms savo plaukais geriausias pasirinkimas yra ghd šukų ir šepečių kolekcija. Čia rasite visko, ko gali prireikti: nuo įprastų šukų iki apvalių šepečių natūraliais šereliais.


Kiekviena priemonė turi savą paskirtį ir būsimą pavydėtinų plaukų savininkę. Juk profesionalios ghd priemonės suteikia galimybę kurti įvairias šukuosenas nepažeisdamos plaukų. Kiekviena nusipelnėme tokios kokybės!

Daugiau naujienų rasite ghd „Facebook“ paskyroje: ghd.Lithuania.

Užsakymo nr.: PT_75249369

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis