Išskirtinis interviu: Poppy ir Chloe Delevingne – apie pasitikėjimą savimi, grožio ritualus ir tai, kas daro jas laimingas

Tik MOTERS skaitytojoms kompanijos „System Professional“ ambasadorės, seserys Poppy (31 m.) ir Chloe (32 m.) Delevigne, pasakoja apie savo grožio ir geros savijautos paslaptis.

Pasaulyje vis labiau klesti individualizmas, tad išskirtinis dėmesys kiekvienam klientui tampa itin svarbus. Atradimas, kad visų mūsų plaukai yra unikalūs, kaip ir pirštų atspaudai, profesionalios plaukų kosmetikos „System Professional“ kūrėjus pastūmėjo sukurti produktų liniją, galinčią patenkinti kiekvieno individualius poreikius.

Poppy ir Chloe Delevingne su „Moters“ skaitytojomis pasidalino savo grožio paslaptimis ir ritualais
Poppy ir Chloe Delevingne su „Moters“ skaitytojomis pasidalino savo grožio paslaptimis ir ritualais
Organizacijos archyvas

Prieš dvejus metus prekių ženklo „System Professional“ ambasadorėmis tapusios Poppy ir Chloe Delevingne – daugeliui žinomos kaip vieno garsiausių modelių Cara‘os Delevingne seserys, neseniai dalyvavo žurnalistams skirtame šio prekių ženklo plaukų priežiūros priemonių linijos „LuxeOil“ pristatyme. Jis surengtas viename geriausių medicinos SPA „Lanserhof“, įsikūrusiame prie vaizdingo Tėgenzė (Tegensee) ežero.

Kaip atrodo įprasta Jūsų diena?

Poppy: Mėgstu tiesiog pranykti, kartu su vyru išvykti už miesto, kartu gaminti paprastą maistą, daug vaikščioti ar keliauti autobusu. Taip pat – leisti ilgus rytus lovoje.

Chloe: Daugiausiai mano dienų ramiai bėga namie, su vaikais.

Poppy Delevingne
Poppy Delevingne
Organizatorių nuotr.

Kas Jums yra sėkmė?

Poppy: Didžiausia sėkmė man yra būti laiminga ir patenkinta. Jei turi tikslų, svajonių bei sugebi jas pasiekti – tai yra lengvai įvertinama kaip sėkmė, be to – tai suteikia daug laimės.

Chloe: Turbūt didžiausias mano gyvenimo tikslas yra laimė ir būtent tai ir sudaro sėkmę. Taip pat labai noriu, kad mano vaikai būtų laimingi, stengiuosi jiems suteikti geriausias įmanomas sąlygas augti.

MOTERIS

Kokie yra Jūsų grožio ritualai?

Poppy: Vonia! Esu visiškai išprotėjusi dėl jos! Vonios aliejai, žvakės, kūno kremas... Labai tai mėgstu, dažniausiai guliu vonioje kol mano oda susiraukšlėja (juokiasi). Po to – tiesiai į lovą, jaukiai įsitaisau tarp patalų. Dievinu tai. Nėra nieko labiau magiško, nei toks vakaras, kurį gali skirti tik sau. Tuomet atsikėlusi ryte jaučiuosi pakylėta, atsigavusi, tarsi galėčiau užkariauti pasaulį. Tai toks geras jausmas.

Chloe: Būtina save pamaloninti grožio ritualais, pavyzdžiui, kokybiškomis plaukų priežiūros priemonėmis. Labai svarbu skirti laiko tik sau, bent kelias minutes per dieną.

Chloe Delevingne
Chloe Delevingne
Organizatorių nuotr.

Ar pasitaiko dienų, kai Jums nepatinka kaip atrodo Jūsų plaukai?

Poppy: Mano plaukų būsena labai priklauso nuo to, kiek aš juos šviesinu. Norėdami turėti tokius šviesius plaukus dažnai juos dažau, o tai jiems tikra ne į naudą. Labai džiaugiuosi, kad dabar turiu mano plaukams specialiai parinktą „System Professional“ plaukų priežiūros kosmetikos derinį. Šie produktai mano plaukams grąžina gyvybę, suteikia prarastą energiją. Nežinau, ką be jų daryčiau.

MOTERIS

Chloe: Naudojant šiuos produktus įmanoma išspręsti visas plaukų problemas. Tai tikras džiaugsmas.

Gamintojo nuotr.

Kokia moteris Jums yra graži?

Chloe: Manau, savimi pasitikinčios, patenkintos taip kaip jos atrodo moterys yra gražios.

Poppy: Taip pat tos, kurios daug šypsosi. Žinau, kad tai – gal kiek nuvalkiotas posakis, bet gražiausia yra ta šypsena, kuri kyla iš vidaus. Kiti svarbūs dalykai yra gerumas, geranoriškumas – taigi graži siela.

Koks yra geriausias grožio triukas?

Poppy: Lūpų dažai. Šie lyg ranka nuima nuovargį. Net jei daugiau nenaudoji nieko kito, tik maskuojamąją odos priemonę ir ryškų, raudoną lūpdažį – tai akimirksniu sukuria gerą nuotaiką.

Chloe: Taip pat švytinti veido pudra! Ji odai suteikia sveiko spindesio, lyg būtum ką tik grįžusi iš atostogų ir gavusi nemenką dozę vitamino D.

Chloe ir Poppy Delevingne
Chloe ir Poppy Delevingne
Organizatorių nuotr.

Kas Jums suteikia pasitikėjimo savimi?

Chloe: Gražūs plaukai. Prastai atrodantys gali sugadinti nuotaiką – tuomet nesinori lįsti iš namų, nieko matyti ir, tuo labiau, būti matomai kitų.

Poppy: Gražūs plaukai, pakankamai laiko miegui, plati šypsena ir seksualūs aukštakulniai.

Visos gražių plaukų paslaptys – rugsėjo mėnesio MOTERS žurnale.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis