Jaudinanti „Moters“ premjera „Stiklo pilis“ privers susimąstyti apie vertybes

MOTERIS siūlo vasarą užbaigti kine žiūrint filmą apie tikras ir pramanytas vertybes, gyvenimo prasmę ir nesumeluotus jausmus: rugpjūčio 24 d. visuose kino centruose „Forum Cinemas“ – žurnalo ir portalo „Moteris“ premjera su filmu „Stiklo pilis“.

Kas geriau: stabilumas ir garantijos ar svajonės ir begalinė meilė? Pažiūrėję „Stiklo pilį“ suprasite, kad į šį klausimą ne taip jau lengva atsakyti. Filmas pasakoja rašytojos Jeannette Walls gyvenimo istoriją. 2005 metais išleista jos autobiografija tapo bestseleriu ir režisierius Destinas Danielis Crettonas nusprendė, kad ji verta didžiojo ekrano.

Organizatorių archyvas

„Oskaro“ laureatė Brie Larson vaidina Žanetą – socialiai sudėtingoje šeimoje užaugusią moterį, antrą iš keturių vaikų. Jos tėvas Reksas (akt. Woody Harrelsonas) – nonkomformistas alkoholikas, jos mama Rozmerė (akt. Naomi Watts) – ne itin sėkminga, bet itin ekscentriška dailininkė. Tėvų bohemiškumas ir netradicinis požiūris į aplinkinį pasaulį lėmė, kad keturių jų atžalų vaikystė prabėgo nuolat važinėjant po visą šalį ir niekur neapsistojant ilgiau nei keliems mėnesiams.

Organizatorių archyvas

Nors Žanetos, jos dviejų seserų ir brolio gyvenimai buvo chaotiški, tėvai nuolat stengėsi jiems suteikti geriausią įmanomą gyvenimą susiklosčiusiomis sąlygomis. Nuolatinis bendravimas, svajonių kūrimas, vilčių kurstymas ir didžiulė meilė buvo nuolatiniai šeimos palydovai, neleidžiantys pernelyg ilgai susimąstyti apie juos lydintį skurdą.

Organizatorių archyvas

Tačiau skurdas buvo realus. Pilnametystės sulaukusi Žaneta pasiryžo siekti, kad nei jos pačios, nei jos būsimų vaikų gyvenimas niekad nebūtų toks, kokį teko patirti. Sunkiai dirbdama, jauna moteris stengėsi susikurti stabilų ir užtikrintą gyvenimą. Kol vieną dieną jos planus aukštyn kojom apvertė netikėta žinia: norėdami būti šalia dukters, į Niujorką atvyksta gyventi jos bohemiškieji tėvai. Susitikimas su jais privers susimąstyti ir dar kartą perkratyti vertybes.

Organizatorių archyvas

Jaudinanti drama „Stiklo pilis“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja rugpjūčio 25 d., bet viena diena anksčiau ją galite pamatyti pirmieji – tik per MOTERS premjerą rugpjūčio 24 d. visuose kino centruose „Forum Cinemas“.

Organizatorių archyvas

Filmo treileris:

Dramos „Stiklo pilis“ seansai vyks rugpjūčio 24 d.:

18.25 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Vingis“
18.40 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Akropolis“
18.45 val. Kauno kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)
18.20 val. Klaipėdos kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)
18.20 val. Šiaulių kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)
18.00 val. Panevėžio kino centre „Forum Cinemas“ (Babilonas)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis