Suknelių dizainerė sukūrė kolekciją moteriai, kuri yra jai autoritetas

Pasak dizainerės Anos Savickos, elegancijai atsiskleisti nėra būtinas prabangus šiuolaikinio miesto žvilgesys – tam pakanka ir lietuviško kaimo pievos.

Laikui ir vietai nepavaldi elegancija. Tokį teiginį šį sezoną akcentuoja naujausią 2017 metų rudens-žiemos kolekciją pristatęs lietuviškas prekių ženklas „Undress“. Pasak jo kūrėjos Anos Savickos, veikli moteris tokia gali būti visur – didmiesčio šurmulyje, tarp namų sienų ar sodyboje miško glūdumoje. „Moteris yra veikli savo pačios sukurtoje tikroje aplinkoje,“ – savo viziją aiškina ji.

Gertrūda Varnaitė

Nauja „Undress“ kolekcija
Nauja „Undress“ kolekcija
Gertrūda Varnaitė

Nauja „Undress“ kolekcija
Nauja „Undress“ kolekcija
Gertrūda Varnaitė

„Kurdama įsivaizdavau moterį – autoritetą man pačiai – veiklią, judrią, smalsią, jautrią žmonėms, sveiko humoro jausmo, pasitikinčią savimi, šiek tiek išdidžią, bet ne be reikalo, o pelnytai. Moteris, kuria gali tikėti ir pasitikėti...Moteris, kuria žaviesi... Galvojau ne tik apie situacijas, kuomet aplinka padiktuoja, kokios aprangos reikia, bet ir apie paprastus gyvenimiškus etapus, kai moteris tiesiog nori būti moteriška. Kai ji nori būti savimi,“ – pasakoja A.Savicka.

Ir šį kartą dizainerė liko ištikima vienspalviams sprendimams, minimalistinėms formoms, moteriškiems, bet kiek griežtiems kirpimams ir linijoms. Kolekcijoje dominuoja tik kelios spalvos – amžinoji juoda, švelnioji kreminė, sodrioji raudona bei keletas jos atspalvių. Šalia gausos naujų suknelių liko ir nuo prekių ženklo neatsiejamos suknelės-marškiniai.

Nauja „Undress“ kolekcija
Nauja „Undress“ kolekcija
Gertrūda Varnaitė

Pristatanti naujausius savo kūrinius A.Savicka pažymi, kad jau antrą rudenį prie jos kuriamų suknelių šeimos prisijungia charakteringas mados sprendimas – suknelė-švarkas. Pasak Anos, šis modelis yra klasikinis moteriškos, bet tuo pačiu ir vyriškos stiprybės nestokojantis rūbas.

Visa kolekcija:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis