Rudens grožio naujienos – kad veidas spindėtų švara ir jaunyste

Pristatome rudens pradžios grožio naujienas, kurios „rūpinasi“ ne tik jūsų odos sveikata, bet ir jūsų patogumu atliekant kasdienį makiažą.

* „Oriflame“ kvepalų „Sublime Nature Tuberose“ pagrindinis ingredientas – tuberozą. Aukštos kokybės parfumerijoje tai labiausiai vertinamas ir išskirtinis ingredientas. Tuberoza – paslaptinga nakties gėlė – žydi naktį ir skleidžia žavingas, viliojančias saldžiai gaivias natas.

* Makiažo kempinėlė „Beauty Blender Swirl“ – elipsės formos. Dengiant ja pudrą makiažas atrodo kur kas natūraliau ir pasidaryti tobulą makiažą yra daug lengviau. Plačioji dalis tinkama sklaidymui ant kaktos, skruostų ar kaklo, tuo tarpu smailioji leidžia patekti į mažus plotelius prie nosies ar akių. Tinka skystam makiažo pagrindams, BB ir CC kremams bei visiems kitiems kreminiams produktams.

* Naujoviški, stilingi spalvoti lūpų balzamai „Oh Yeahhh!“ suteikia lūpoms subtilų atspalvį. Balzamo sudėtyje yra kivi ekstraktas, kuris yra gausus vitaminų ir maitina lūpas, bei kakavos - antioksidanto, kuris drėkina ir padeda palaikyti optimalią lūpų odos būklę. Yra penkių skirtingų balzamų atspalvių: sidabro, meliono, rausvos, raudonos ir voletinės spalvos.

* „Kocostar“ drėkinanti rankų kaukė „Hand Moisture Pack“ – pirštinės sausai odai. Giliai drėkinanti, atkuriamoji rankų SPA kaukė suteikia rankoms nepaprasto glotnumo bei minkštumo pojūtį. Sumažina šerpetojimą ir sausumą. Sukurkite SPA procedūrą savo namuose!

* Hidrogeliniai akių padeliai „Princess Eye Patch“ veiksmingai sulaiko odos drėgmę. Jų sudėtyje yra riebiųjų aliejų, kurie skaistinana ir drėkina akių sritį, bei sykiu suteikiančių odai vėsos ir gaivumo pojūtį. Padeliai yra pagaminti iš natūraliai suyrančių medžiagų. Padelius dėkite ant švariai nuvalytos ir sausos akių srities ir palikite 10-15 minučių.

* Vienas blakstienų tušo „No Compromise“ privalumų yra tas, kad jį labai lengva nuvalyti. Kai norite nuvalyti, tiesiog sušlapinkite vatos gabalėlį šiltu vandeniu ir lengvai nuvalykite. Blakstienų tušas buvo patikrintas oftalmologų: nedirgina akių, tinka jautrioms akims, moterims, dėvinčioms kontaktinius lęšius.

* Makiažo kempinėlių ir šepetėlių valiklis „Beauty Blender“. Atsisveikinkite su nešvarumų pilnomis kempinėlėmis ir šepetukais ir pasitikite geriausią valymo procedūrą su naujuoju „keep.it.clean“ valymo rinkiniu. Į rinkinį įeina mini kieto pagrindo makiažo kempinėlės valiklis ir skysto makiažo kempinėlės valiklio paketėlis, leidžiantys jums pasirinkti pageidaujamą valymo būdą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis