TOP 5 madingiausi rudens švarkai

Švarkas - vienas universaliausių drabužių, kurį galite pritaikyti tiek kasdienai, tiek vakaro aprangai, tereikia priderinti tam tikro stiliaus papildomus drabužius ir aksesuarus. Pristatome 5 madingiausius sezono švarkus, iš kurių savo favoritą išsirinks kiekviena.

1. AKSOMAS

Žvilgaus aksomo švarkai - prabangioji rudens tendencija. Idealios spalvos vakaro aprangai - tamsios ir sodrios: burgundiškas raudonis, tamsiai mėlyna, baklažanų, smaragdų žalia, bronzos ar garstyčių geltona, klasikinė juoda. Nors puošnūs, jie tiks ne tik vakarui, bet ir dienai. Dieną drąsiai vilkėkite karališkų spalvų švarkus, bet nepraleiskite pro akis ir pastelinių. Vienas madingiausių derinių - aksominis švarkas, vadinamieji mom jeans ir trumpi aulinukai aukštesniu kulnu.

Vida Press nuotr.

Švarkas ir kelnės TEDD, po 69,99 Eur; Palaidinė SILVIAN HEACH, 39,99 Eur; Rankinė SILVIAN HEACH, 49,99 Eur, APRANGA
Bateliai ALDO

2. DŽINSAS

Denimas trauktis atokiau nei šįmet, nei kitąmet neketina. Tai patvirtina ir garsieji mados namai "Dior", mat didžiąją jų 2017-2018 m. rudens ir žiemos kolekcijos dalį sudarė būtent džinsiniai drabužiai. Laisvalaikiu nebijokite nuo-iki džinsinių derinių. Tai gali būti džinsai arba džinsinis sijonėlis ir denimo švarkas. Kadangi denimas yra neutralus audinys, prie jo puikiai derės išraiškingi paviršiai: blizgučiai, nėriniai, kailis, plunksnos, matinė arba laku žvilganti oda.

Vida Press nuotr.

Švarkas ir marškinėliai SILVIAN HEACH, 129,99 Eur ir 12,99 Eur; Sijonas TEDD, 79,99 Eur; Rankinė VERO MODA, 34,99 Eur, APRANGA
Bateliai ALDO

3. LANGELIAI

Jeigu pavasario topas yra dryžiai, rudens - langeliai. Šįkart sezono pažiba - vadinamasis Velso princo (vėliau tapusio Didžiosios Britanijos karaliumi Edvardu VII) raštas, mat būtent ši asmenybė išpopuliarino taip margintą audinį. Tačiau be tokio languotumo madingi ir kiti, nuo šachmatinių iki tartano. Madingiausi languoti švarkai - platintais pečiais, siekiantys klubus. Juos siūloma derinti su megztiniais aukštu kaklu, džinsais, lakuotos odos kelnėmis arba trumpesniais griežto kirpimo sijonais ir ilgaauliais virš kelių.

Vida Press nuotr.

Švarkas TEDD, 89,99 Eur; Palaidinė LAYO, 17,99 Eur; Sijonas SILVIAN HEACH, 59,99 Eur; Šalikas IBIZ, 24,99 Eur, APRANGA
Bateliai ALDO

4. RAUDONA SPALVA

Raudona apranga nuo galvos iki pirštų galiukų - bene drąsiausia rudens tendencija. Madingiausi raudoni pirkiniai: klasikinis švarkas, oversized megztinis arba džemperis, ilgos plačios kelnės, elegantiškas midi / maksi ilgio paltas ir, žinoma, konkurentų neturinti raudona suknelė. Iš akseusarų fronto būtina įsigyti raudonus ilgaaulius - tai sezono pažiba.

Vida Press nuotr.

Švarkas, suknelė ir rankinė SILVIAN HEACH, 119 Eur, 159 Eur ir 59,99 Eur; Diržas NATU, 19,99 Eur, APRANGA
Bateliai ALDO

5. KAILIO DETALĖS

Kartu su šaltesniais orais grįžta ir kailio tendencija. Juo puošiami ne tik aksesuarai (rankinės, avalynė, pirštinės, kepurės), bet ir drabužiai. Elegantiškas švarkas su kailio detalėmis suteiks prabangos, rafinuotumo, ypač tiks vakaro aprangai. Kadangi kailis yra savaime puošnus elementas, dėliodama vakarinį įvaizdį, galėsite derinti kuklesnius aksesuarus. Dienai tiktų kailio akcentais dekoruoti minimalistinio stiliaus švarkai, kardiganai ir ilgesnės švarko tipo liemenės.

Vida Press nuotr.

Švarkas KIMI, 64,99 Eur; Suknelės ECHO, 74,99 Eur; Rankinė SILVIAN HEACH, 59,99 Eur; Šalikas HUAH, 19,99 Eur, APRANGA
Bateliai ALDO

Užsakymo nr.: PT_75981101

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis