Pasigrožėkite: įvaizdžio kūrėjai surengė intriguojantį mados šou (FOTO)

Bendradarbiaudami su kitais mados industrijos profesionalais, įvaizdžio kūrėjai Andrius Mašauskas ir Anatolijus Pajanok mados gerbėjams perteikė visą 2018 metų tendencijų istoriją, iki galo atsiskleidusią mados fotosesijoje, vasarą surengtoje kontrastingoje Islandijoje.

Vešbučio Vilniuje garažas virto mados renginio instaliacija, kur įvaizdžio kūrėjai A. Mašauskas ir A. Pajanok kartu su komanda sukūrė įspūdingą mados performansą ir pristatė naują kolekciją „Glitter”.

Atwins kolekcijos pristatymas
Atwins kolekcijos pristatymas
DELFI / Orestas Gurevičius

DELFI / Orestas Gurevičius

Performansas – tai tarsi spektaklis, mada, muzika, judesiu, specialiaisiais efektais sukuriantis reginį, kuris atspindi tendencijų kryptis. Įvaizdžio kūrėjai, organizuodami tokius renginius, praplečia mados industrijos ribas, griauna mitus ir siekia priartinti tendencijų pojūčius prie mados vartotojų, kur kiekvienas gali pasiimti tai, kas jam artima,“ – pasakojo komandos kūrybos kuratorė Ieva Mašauskienė.

DELFI / Orestas Gurevičius

Čia susijungė choreografės Linos Puodžiukaitės šokio interpretacijos, „The hat” kurtos vaizdo projekcijos, Viliaus Venckevičiaus kurta apranga bei Robert Muravski mados videografija.

Renginyje dalyvavo ne tik pramogų, bet ir meno, mados pasaulio atstovai:

„Glitter #byAtwins” kūrėjai Andrius ir Anatolijus, pastarąjį dešimtmetį dirba įvaizdžio srityje, dalyvauja renginiuose Londone ir Maskvoje, Niujorko mados savaitėse, yra naujos kartos renginių eros pradininkai.

Naujos kolekcijos pristatymu jie siekė leisti suvokti, kad kiekvienas, nepaisydamas aplinkos triukšmo, gali praplėsti kasdienio gyvenimo kokoną ir virsti savimi. „Svarbu suprasti, kad naujausios tendencijos nuo podiumo keliauja pritaikytos prie kiekvieno asmens stiliaus ir atsikartoja švelnesnės, o mados tendencijų pristatymo tikslas yra išlaisvinti mintis, sukelti pojūčius. Tai ne tik kūrėjo saviraiška, bet ir siekis paliesti stebėtoją, paskatinti jį interpretuoti, vertinti ir suprasti per savo asmenybės, patirties bei mąstymo prizmę,“ – aiškina A. Mašauskas ir A. Pajanok.

Kolekcijai įamžinti komanda dar birželio mėnesį keliavo į Islandiją. Visos nuotraukos – fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis