Julios Roberts grožio paslaptys. Kaip išlaikyti puikią išvaizdą po 50-ties?

Julia Roberts (50 m.) yra moteris, kurios grožis ir charizma užkariauja net didžiausius skeptikus. Nieko keisto, kad ji iki šiol yra vadinama gražia moterimi. Sulaukusi penkiasdešimties ir susilaukusi trijų vaikų, ji vis dar puošia gražiausių pasaulio žmonių sąrašų viršūnes. Kokia jos paslaptis?

PLATI BALTŲ DANTŲ ŠYPSENA

J. Roberts žino gražios šypsenos svarbą, tad daugiausiai dėmesio skiria būtent savo dantų priežiūrai. Įdomu tai, kad ji naudoja natūralų dantų balinimo būdą, kurį išmoko iš savo senelio. Kasdien graži moteris dantis išsivalo su soda, po to dantų valymo procedūrą pabaigia dantų pasta su fluoridu.

Julia Roberts
Julia Roberts
Reuters / Scanpix

KOKYBIŠKAS BLAKSTIENŲ TUŠAS

Kai 2012-aisiais žurnalas „People“ aktorę išrinko gražiausia planetos moterimi, J. Roberts makiažo meistrė atskleidė, kad mėgstamiausia aktorės grožio priemonė buvo akių pieštukas, kurį aktorė mėgsta naudoti šiek tiek netvarkingam, seksualiam akių makiažui. Ne mažiau ji vertina ir kokybišką blakstienų tušą. Pasak J. Roberts: „Jis priverčia atrodyti, lyg būtum po gero pietų miego.“

Jei neturi laiko akių makiažui, ji pasitiki dideliais akiniais nuo saulės, kurie uždengia visus veido netobulumus.

FIZINIS AKTYVUMAS

Svarbus brandžios moters grožio komponentas yra fizinis aktyvumas. J. Roberts vertina aerobiką, jogą, kikboksą, mėgsta rytais pabėgioti.

Julia Roberts
Julia Roberts
Mavrixonline/Scanpix

SUBALANSUOTA MITYBA

J. Roberts kurį laiką laikėsi begliutenės dietos, tačiau šiuo metu ji neriboja savo maisto raciono. Aktorei svarbu, kad į jį įeitų lašiša, vaisiai, uogos ir įvairios žolelės.

Tipiškas jos dienos maisto planas būtų toks:

Pusryčiai: Kiaušiniai, avokadas, skrebutis, mėlynės, kava ir kokosų vanduo.
Pietūs: Salotos su ant griliaus kepta vištiena.
Vakarienė: Rudieji ryžiai, avokadas ir laukinė lašiša.

Aktorė neatsisako deserto, mėgsta įvairius sausainius su šokoladu ar karamele.

Vida Press

ALYVUOGIŲ ALIEJUS

J. Roberts mėgsta alyvuogių aliejų naudoti ne tik savo gaminamuose patiekaluose, bet ir grožio rutinoje. Ji alyvuogių aliejumi praturtina savo drėkinamąjį kremą, be to, mėgsta juo išsitepti po dušo. Manoma, kad alyvuogių aliejus neleidžia odai išsausėti. Dar vienas būdas panaudoti šį universalų produktą – jį tepti ant plaukų galiukų, taip plaukai tampa dar labiau žvilgantys.

J. Roberts turi vieną raudonojo kilimo gudrybę: prieš oficialų renginį, kuriame žada avėti atvirą apavą, ji alyvuogių aliejumi išsitepa pėdas ir, apsiavusi kojines, taip miega visą naktį. Ryte pėdos būna minkštos ir glotnios.

LAIMĖ

Pasak J. Roberts, geriausias grožio receptas yra laimė. Kai jauti laimę, automatiškai spinduliuoji džiaugsmą ir grožį, o tai yra efektyviau nei brangiausi kremai. Aktorė mano, kad mūsų išvaizda atspindi tai, ar jaučiamės laimingi, o depresija, nerimas, baimės ir negatyvios emocijos akimirksniu paveikia mūsų veidą. Būtent todėl ji savo vyro bučinius ir apkabinimus vadina geriausia savo grožio paslaptimi.

Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis