Gwyneth Paltrow stilius: laikui nepavaldi vidinė elegancija

Gwyneth Paltrow rugsėjo mėnesį atšventė savo 45-ąjį gimtadienį. Ši moteris jau daugiau nei du dešimtmečius žavi savo puikiu skoniu ir sugebėjimu tiek ant raudonojo kilimo, tiek kas dieną atrodyti rafinuotai ir, kartu, natūraliai, nerūpestingai.

G. Paltrow savo puikų skonį pavertė verslu: jos įkurtas portalas „Goop“ tapo prabangaus ir stilingo gyvenimo sinonimu. Svarbi portalo dalis yra susijusi su mada ir naujais pirkiniais, o pernai buvo pristatyta aktorės ir verslininkės, kartu su nedidele dizainerių komanda, kurta kolekcija „Goop label“, kurią sudarė penkerių klasikinio stiliaus modelių kapsulės kolekcija. G. Paltrow asmeninio stiliaus įkvėpta kolekcija buvo tokia sėkminga, kad vėliau buvo ne kartą papildyta naujais jos kurtais gaminiais. Nors drabužiai – nepretenzingo dizaino, skirti kasdienai, kai kurių modelių kainos siekė net iki 700 eurų! Net nereikia sakyti, kad tai nuo jų pirkimo nesustabdė moters stiliaus ir talento gerbėjų.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Vida Press

Asmeninis stilius. „Mano asmeninis stilius yra santūraus ir eksperimentinio derinys,“ – sako G. Paltrow. Tai pasireiškia per atsargų, subtilių naujų tendencijų ir seksualių akcentų įvedimą į šiaip jau klasikinį ir gan „saugų“ jos stilių.

Vida Press

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Reuters / Scanpix

Aktorė gali pasigirti labai aiškiai suformuotu asmeniniu stiliumi, kuriame yra daug minimalizmo, klasikos elementų. Kadangi niekada nepasidavė ryškiausioms madoms ir drąstiškai nekeitė savo įvaizdžio, prieš dvidešimt metų darytos aktorės nuotraukos dabar atrodo kone taip pat stilingai ir įkvepiančiai, kaip ir atrodė tada. Tai įkvepiantis pavyzdys, rodantis, kaip svarbu yra atrasti tai, kas tinka ir eksperimentuojant su asmeniniu stiliumi neprarasti savo tapatybės.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Vida Press

Sipa / Scanpix

AFP/Scanpix

Sipa Press/Scanpix

Kasdienybė. Leisdama laisvalaikį, G. Paltrow vertina kokybiškus, klasikinių spalvų drabužius. Viename interviu ji pripažino, kad savo lasivalaikio uniforma laiko patogią palaidinę ir laisvai krentančius džinsus.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Vida Press

Vida Press

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Vida Press

Gwyneth Paltrow su dukra Apple ir sūnumi Moses
Gwyneth Paltrow su dukra Apple ir sūnumi Moses
Buzzfoto/Scanpix

Raudonasis kilimas. Ne viena ant raudonojo kilimo G. Paltrow vilkėta suknelė įėjo į mados istoriją. Vien ko vertas rožinis dizainerio Ralpho Laureno drabužis, kurį ji vilkėjo 1999-aisiais, atsiimdama laimėtą „Oskarą“!

Vida Press

Raudonasis kilimas yra ta vieta, kur vyksta daugiausiai G. Paltrow stiliaus eksperimentų. Ji dažnai spinduliuoja klasikinį glamūrą, vilki ilgas, neutralių spalvų sukneles, tačiau kartais išdrįsta vilkėti tokius drabužius, kurie pasirodytų drąsūs net pačioms ekstravagantiškiausioms kolegėms.

Reuters / Scanpix

Reuters / Scanpix

Sipa Press/Scanpix

Reuters / Scanpix

Dauguma drąsiausių aktorės raudonojo kilimo pasirodymų tokiais tapo dėl suknelių su perregimomis detalėmis. Kartą filmo premjeroje ji pasirodė be liemenėlės ir su visiškai perregima suknele! Net ir vilkint tokį drabužį aktorei pavyko išlikti stilingai ir neatrodyti vulgariai – dėl vidinės elegancijos, net ir ryškiausias rūbas negali jos užgošti.

Reuters / Scanpix

Vida Press

Stiliaus taisyklė. G. Paltrow nebijo parodyti šiek tiek nuogos odos, bet visada įsitikina, kad tai daro harmoningai. Jei aktorė renkasi palaidinę gilia iškirpte, dažniausiai ją derina su ilgu sijonu ar plačiomis kelnėmis, o segėdama trumpą sijoną visada įsitikina, kad proporcijų pusiausvyrą sukurs uždaresnis drabužis viršutinėje kūno dalyje.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Vida Press

Papuošalų dėžutė. Tiek kalbant apie drabužius, tiek apie papuošalus, G. Paltrow vertina prabangią klasiką: „Turiu krūvą juvelyrės Jennifer Meyer sukurtų žiedų, skirtų nešioti ant mažojo piršto, visada jį nešioju. Taip pat mėgstu kompanijos „Cartier“ apyrankę „Love“, kurią mano seneliai man padovanojo 40-tojo gimtadienio proga. Kalbant apie juvelyriką, esu labai sentimentali.“

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis