Originali saldi dovana nustebins visko mačiusius

Artėjant svarbiausioms metų šventėms, norisi prisiminti visus artimus ir brangius žmones, bičiulius, verslo partnerius ir bendraminčius. Ne tik parodyti dėmesį, tačiau ir nustebinti juos galite skaniuoju šokolado pašto atviruku.

Šokolado paštas - tai 100 g lietuviško šokolado plytelė specialioje pakuotėje, ant kurios galima užrašyti sveikinimą ir siųsti paštu kaip atvirutę. Rinktis galite pieninį arba juodą šokoladą ir, žinoma, patinkančią originalią pakuotę, kurios dizaino pavyzdžių rasite www.chocopost.lt.

Šokoladinis atvirukas atkeliaus tiesiai į gavėjo pašto dėžutę, jeigu užsakysite paslaugą jį siųsti neregistruotu paštu. Jeigu užsakysite registruotą siuntimą, paštininkas atneš šokolado atvirutę į namus. Juose nieko neradęs, paliks pranešimą ir gavėjui teks nukeliauti į paštą pačiam.

Šią originalią dovanėlę siųsti galite ne tik Lietuvoje gyvenantiems bičiuliams, tačiau ir į visas kitas užsienio šalis. Daugiau informacijos apie pristatymą ir kainas rasite čia.

„Tai puiki galimybė parašyti artimam ar svarbiam žmogui asmeninį laišką, o šokolado plytelė suteiks tam dar daugiau gerų emocijų, - sako verslininkė Gražina Zizienė. - Žmonės išties džiaugiasi gavę tokią dovaną, nuolat girdime: "Pašto dėžutėje visai netikėtai suradau sveikinimą, asmeniškai skirtus žodžius ir saldų siurprizą. Tai buvo tokia nuostabi diena, puikios emocijos...".

Anot G. Zizienės, galima rinktis arba juodą, arba pienišką šokoladą: “Dažniausiai siuntėjas pakankamai tiksliai žino, koks adresato skonis, ir pieniškas su juodu šokoladu populiarumu dalinasi maždaug per pusę. Tiesa, verslo klientai dažniau renkasi juodojo šokolado plytelę“.

Kalbant apie juos, šokolado paštas siūlo sveikinimo teksto vietoje įterpti ir įmonės logotipą.

„Įmonės domisi ir užsako tokią paslaugą, - tikina G. Zizienė. - Gavę šokoladinį atviruką, verslo partneriai galės paskanauti jo kavos pertraukėlių metu ir aptarti siuntėjo originalumą su kolektyvu.
Chocopost.lt elektronine parduotuve vis dažniau naudojasi ir emigrantai iš Lietuvos, kurie nori nustebinti artimuosius saldžia dovanėle originalioje pakuotėje - kiekvienais metais atvirukų kolekciją papildo nauji dizainerių darbai, o popierius šokolado pakuotei parenkamas tik atitinkantis ekologiškumo idėjas“.

Atvirukų galite užsisakyti internetu, o pigiau įsigyti jų galėsite apsilankę prekybos centre „Panorama“, kur prieš šventes veiks Kalėdų mugė.

„Taip pat specialiai šventėm kuriami originalūs juodo ir pieniško šokolado rinkiniai, specialūs atvirukai, - žada G. Zizienė ir priduria: „Labai svarbu neatidėti kalėdinių sveikinimų paskutinei minutei, bet iš patirties visgi galiu pasakyti, kad kiek pavėlintas išsiuntimas tikrai yra geriau, nei nieko“.

Užsakymo nr.: PT_76616231

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis