Stilingiausios mados tinklaraštininkės, kurioms – per keturiasdešimt

Noras atrodyti stilingai nepriklauso nuo amžiaus. Tad nieko keisto, kad pasaulyje vis daugėja vidutinio amžiaus mados tinklaraštininkių, kurių stilius įkvepia. Kuo jos skiriasi nuo jaunosios blogerių kartos? Dažniausiai brandesnio amžiaus moterys jau yra atradusios savo stilių, tad nesiblaško, jas sunku sugundyti greitos mados madomis ar drabužiais, kurie joms netinka. Šių tinklaraštininkių stilius sužavės bet kurio amžiaus moterį.

Lyn Slater

Teisės profesorė Lyn Slater kuria tinklaraštį „Accidental Icon“, kur rodo savo modernų, kiek avangardinį stilių. Jai pavyksta derinti iš pirmo žvilgsnio nesuderinamas detales ir padaryti tai harmoningai ir labai stilingai.

Garance Doré

Garance Doré ne tik parašė knygą apie stilių, bet ir savo mados tinklaraštį pavertė sėkmingu verslu – Niujorke veikiančiais dizaino namais. Šiuo metu Prancūzijoje gimusi moteris gyvena tarp Los Andželo ir Niujorko, o kosmopolitiškas gyvenimo būdas atsispindi jos stiliuje.

A post shared by Garance Doré (@garancedore) on Aug 30, 2017 at 8:43am PDT

A post shared by Garance Doré (@garancedore) on Sep 29, 2017 at 7:45am PDT

A post shared by Garance Doré (@garancedore) on Jul 24, 2017 at 11:07am PDT

Colleen Heidemann

Colleen Heidemann stilius įkūniją tikrąjį glamūrą. Jos skiriamieji bruožai: raudoni lūpų dažai, į viršų efektingai sukelti sniego baltumo plaukai ir figūrą pabrėžiančios ilgos suknelės.

A post shared by Colleen Heidemann (@colleen_heidemann) on Nov 20, 2017 at 7:01pm PST

Carelia Moran

Carelios tinklaraštyje „My small wardrobe“ rašoma, kad moteriai 46-eri, jos ūgis – 162 cm, o savo įvaizdžiais ji nori paskatinti moteris rengtis smagiai, kad ir kokio amžiaus, ūgio ar svorio jos bebūtų.

A post shared by Carelia 👉🏼 mySMALLwardrobe.com (@my_small_wardrobe) on Oct 18, 2017 at 4:13pm PDT

Kat Farmer

Kat Farmer yra mados žurnalistė, kuri savo tinklaraštyje „Does my bum look 40?“ dalijasi mados atradimais. Jos stilius įkvėps klasikinių, lengvai derinamų drabužių gerbėjas.

A post shared by Kat (@doesmybumlook40) on Nov 13, 2017 at 9:28am PST

A post shared by Kat (@doesmybumlook40) on Dec 7, 2017 at 11:30am PST

A post shared by Kat (@doesmybumlook40) on Nov 26, 2017 at 1:44pm PST

Sophie Fontanel

Dar viena mados žurnalistė Sophie Fontanel yra tikra prancūziško stiliaus ambasadorė, kuri meistriškai maišo dizainerių ir gatvės mados drabužius ir visada atrodo puikiai.

Annmarie

Jei vertinate klasikinius, kokybiškus ir prabangius daiktus, jums patiks Annmarie kuriamas tinklaraštis „Fashion Mum of 40“. Jos stilius – solidus ir elegantiškas, tačiau priderintas prie aktyvaus mamos gyvenimo.

Mel Kobayashi

Mel Kobayashi savo tinklaraštyje „Bag and a beret“ derina stilių ir humorą. Čia nerasite konservatyvių, brandžioms moterims įprastų drabužių, tačiau bus daug eksperimentinių derinių ir netikėtų stilistinių sprendimų.

A post shared by @bagandaberet on May 30, 2017 at 1:37pm PDT

A post shared by @bagandaberet on Apr 8, 2017 at 1:17pm PDT

A post shared by @bagandaberet on Jan 17, 2017 at 11:02am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis