Puošnios šventinio stiliaus idėjos – atrodykite kaip karalienė

Gruodį galime tituluoti švenčių ir vakarėlių karaliumi. Tai mėnuo, kuomet beveik nenusirengiame vakarinės suknelės, reprezentuojančios ne tik moteriškumą, bet ir elegantišką glamūrą.

Mados prekių ženklo „Pietro Filipi“ dizaineriai, įkvėpti laisvos elegancijos ir spalvų tikslumo, vakarėliams siūlo rinktis intensyvius raudonos spalvos tonus, paaštrintus rožinės ir klasikinės juodos atspalviais, bei kviečia pamėgti itin minkštą aksomą, kuris jūsų aprangos įvaizdžiui suteiks rafinuotos prabangos.


Gamintojo archyvas

Elegantiška ilga raudona vakarinė suknelė su atvira nugara ir subtiliai žėrinčiu užsegimu ties kaklu gražiai paryškins moterišką siluetą ir puikiai tiks ypatingoms progoms. Vilkėdama šią suknelę jausitės tikra vakaro karaliene.


Gamintojo archyvas

Išskirtinio silueto kokteilinė suknelė su šilko prisilietimu. Ji puikiai tiks ne tik Kalėdų ar Naujųjų metų vakarėliui, bet ir kitoms švenčių progoms.


Gamintojo archyvas

Ypatingą šventinę aprangą galite susikurti ir pasirinkusios palaidinės ar marškinėlių ir sijono derinį. Juodas pūstas gėlių motyvais dekoruotas sijonas, dengiantis kelius ir žaismingų marškinėlių ansamblis puikiai tiks kokteilių vakarėliui. Su tokiu deriniu atrodysite ne tik puošniai, bet ir žaismingai. Kitas variantas gali būti ilgas ryškios rožinės spalvos sijonas su šilku, derinamas prie juodos minimalistinės palaidinės. Su tokiu deriniu galite drąsiai eiti net ir raudonu kilimu.


Gamintojo archyvas

Klasikos gerbėjas sužavės elegantiška juodo aksomo suknelė su vienu apnuogintu petimi. Itin rafinuotas ir prabangus pasirinkimas, tinkantis visomis ypatingomis progomis. Aksomas yra itin madingas šį sezoną, tad pasirinkusi jį juodame amplua tikrai neapsiriksite. Kita alternatyva – prabangi vidutinio ilgio aksomo, kombinuoto su blizgiu violetinio atspalvio audiniu, suknelė be petnešėlių, tinkanti tiek kokteilių vakarėliui, tiek prašmatniai puotai. Su šia suknele jūs tikrai būsite visų pastebėta!


Gamintojo archyvas

Toms, kurios yra linkusios laužyti standartus, arba tiesiog nėra didelės suknelių gerbėjos, rekomenduojame klasikinį, įliemenuotą ryškios raudonos spalvos kelnių kostiumą, su kuriuo atrodysite elegantiškai, išskirtinai ir be galo moteriškai. Drąsiai rinkitės jį kalėdiniam ar kokteilių vakarėliui.


Gamintojo archyvas

Linkime Jums linksmų artėjančių švenčių ir daug stilingų vakarėlių!

www.pietro-filipi.com

Užsakymo nr.: PT_76670339

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis