Paskutinės minutės stiliaus idėjos kiekvienam jūsų Kalėdų scenarijui

Kalėdų laikotarpis pilnas karštligiško lėkimo, dovanų paieškų, vakarėlių ir susitikimų. Nieko keisto, kad dažnai tik atėjus gruodžio 25-tajai suprantame, jog nepasirūpinome savo apranga. Nuo ramios dienos su šeima, iki smagių pietų su draugais, štai paskutinės minutės stiliaus idėjos kiekvienam Kalėdų scenarijui.

Jei jūsų šeima per Kalėdas puošiasi...

Tai diena, kuomet švenčiate Kalėdas, tad natūralu, jog norite pasipuošti. Kadangi ši šventė neatsiejama nuo gausaus vaišių stalo, rinkitės puošnius, bet ne per daug prigludusius drabužius. A silueto bei susiaučiamos suknelės ir elegantiški kombinezonai leis jaustis ne tik stilingai, bet ir patogiai. Šventišką nuotaiką kurs masyvūs, blizgūs papuošalai ir, žinoma, aukštakulniai.


Suknelė „Attico“, rankinė „Zara“, segės „Moods“, batai „Topshop“, net-a-porter, „Debenhams“ ir gamintojų nuotr.

Jei planuojate jaukiai leisti laiką namie...

Net jei visą Kalėdų dieną su šeima ramiai praleisite namuose, nepamirškite, kad tai – ypatinga diena. Tai turėtų atsispindėti ir aprangoje. Rinkitės patogius, tačiau nekasdieniškus drabužius ir kurkite namams tinkamą, bet apgalvotą ir šventinį įvaizdį. Namuose tiks siuvinėti, karoliukais ar dirbtinio kailio detalėmis dekoruoti megztiniai, plačios velveto ar vilnos kelnės.


Megztinis „Sally LaPointev“, kelnės „Mango”, auskarai „Wishbone”, „Moda Operandi”, „butiq.lt” ir gamintojų nuotr.

Jei per Kalėdas turite aplankyti daug giminių...

Ar jūsų Kalėdos yra lyg maratonas, kuomet turite aplankyti ne vienus namus, o kartu ir prisėsti prie ne vieno kalėdinio stalo? Tuomet prigludę džinsai ar kiekvieną kūno linki pabrėžianti suknelė nėra pats geriausias pasirinkimas. Rinkitės laisvai krentančius siluetus, šiek tiek tamprius audinius ir drabužius, kurie būtų jaukūs bei šiek tiek maskuotų po gausių kalėdinių pietų išsipūtusį pilvuką.


Šilko suknelė „H&M“, švarkas „Topshop“, auskarai „Zara“, batai „Zara“, gamintojų nuotr.

Jei švęsite kartu su draugais...

Šventė su draugais gali turėti ne vieną scenarijų: galbūt susirinksite vieno iš draugų namuose, gal nuspręsite susitikti kavinėje, o gal iš namų aplinkos įsisiūbavęs vakarėlis persikels į miestą? Bet kokiu atveju, reikėtų būti pasiruošusiai. Geriausias pasirinkimas būtų šilti drabužių sluoksniai, stilingi aksesuarai ir patogūs, tvirti bateliai.


Megztinis „H&M”, auskarai „Aurelie Bidermann”, rankinė „Coccinelle”, sijonas „Alexander McQueen”, batai „Dolita”, net-a-porter ir gamintojų nuotr.

Jei susitiksite su antrosios pusės šeima...

Jei turite porą, Kalėdos yra tas metas, kuomet tenka daryti kompromisus. Jei su antrąja puse sutarėte, kad šiemet švęsite su jo tėvais ir giminėmis, savo aprangai reikėtų skirti šiek tiek daugiau dėmesio, nei įprastai. Juk norite palikti geriausią įmanomą įspūdį, tiesa? Rinkitės puošnius drabužius, bet išlaikykite santūrų įvaizdį. Tam tiks uždaros suknelės ir ramių spalvų deriniai.


Suknelė „Zara”, beretė „Topshop”, segė „Magda Butrym”, batai „Topshop”, net-a-porter ir gamintojų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis