5 mados pažadai, kurie šiuos metus pavers jūsų stilingiausiais

Nuo drabužių derinių planavimo, iki savo išskirtinio įvaizdžio atradimo, štai penki stiliaus pažadai, kurių vertėtų laikytis naujsiasiais 2018-aisiais metais.

Jau tapo įprasta naujus metus pradėti su mūsų gyvenimo kokybę turinčiais pagerinti pažadais. Vieni sau pažada numesti svorio, kiti – pradėti sportuoti, treti – kasdien keltis valanda anksčiau nei įprasta – sąrašas beribis. Užsibrėžti tikslus ir jų siekti nėra blogai, bet dažnai pernelyg optimistiški, sunkiai įgyvendinami pažadai ir telieka tik pažadais, galiausiai sukeldami ne lauktus teigiamus pokyčius, bet neigiamas emocijas ir nusivylimo savimi jausmą.

Nors jau baigiasi antra naujųjų metų savaitė, dar nevėlu sau pasižadėti kažką, kas leis atrodyti, o, kartu, ir jaustis geriau. Nesvarbu, ar domitės mada, ar į tendencijas žiūrite pro pirštus, su mada susiję pažadai padės naujaisiais metais atrodyti stilingiau, nei praėjusiais. Šie pasižadėjimai yra lengvai įvykdomi, o jų rezultatas tikrai bus džiuginantis – galbūt netgi pavyks atgaivinti jūsų asmeninį stilių.

IŠBANDYKITE DRĄSIĄ TENDENCIJĄ

Dabartinės tendencijos pataikauja mados vartotojams, be to, jų yra tiek daug, kad kažką sau ras kiekviena jomis besidominti moteris. Jei jaučiate, kad įstrigote stiliaus rutinoje, išbandykite vieną drąsią naujojo sezono tendenciją. Tai jokiu būdu nereiškia, kad turite nusipirkti savo komforto ribas peržengiantį, ekstravagantišką sijoną ar žudikiškus batus, su kuriais net negalėtumėte paeiti – tegu tai būna toks rūbas, kuris dera prie kitų jau spintoje kabančių drabužių, tačiau jums yra neįprastas, įdomus ir jaudinantis.

Christine Centenera
Christine Centenera
Vida Press


ATRASKITE NAUJUS SPALVŲ DERINIUS

Radus tuos atspalvius, kurie ne tik yra lengvai derinami, bet ir puikiai jums tinka, nesunku užstrigti tik šių spalvų vilkėjimo rutinoje. Juk taip daugelio mūsų spintose ir atsiranda vien juodai pilki ar balti ir smėliniai drabužiai, tiesa? Nors toks požiūris į garderobo spalvas yra saugus ir tam tikra prasme protingas, spalvų galia taip pat negali būti paneigta – ypač tomis dienomis, kai jų norisi mažiausiai. Atraskite ne tik naujas spalvas, bet ir netikėtus jų derinius. Jei rožinė atrodo pernelyg mergaitiška ar infantili, derinkite ją su rusvai žalsva (chaki) spalva; jei galvojate, kad oranžinė – ne jums, pabandykite ją derinti su mėlyna. Geriausias būdas rasti geriausius naujus derinius, tinkančius būtent jums – bandyti, eksperimentuoti ir matuotis!

Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press

IŠMOKITE PLANUOTI, KĄ VILKĖSITE

Mąstymas, ką rengsitės šiandien, gali užimti visą rytą, o jei tiek laiko neturite ir esate priverstos priimti skubotą sprendimą, jis gali sugadinti visą dieną. Tai ypač galioja toms moterims, kurioms prieš dėliojant dienos įvaizdį reikia įkvėpimo (o jis juk ne visada ateina tada, kai reikia!). To išvengti padėtų iš pažiūros paprastas, bet labai naudingas įprotis – iš vakaro planuoti, ką rengsitės kitą dieną. Šis užsiėmusių moterų mėgstamas įprotis joms padeda taupyti laiką ir visada atrodyti pasitempusioms.

Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press

IŠTOBULINKITE SAVO IŠSKIRTINĮ DRABUŽIŲ DERINĮ

Kiekviena stilinga moteris turėtų turėti savo saugų drabužių derinį, kuris pasitarnaus kaskart pritrūkus idėjų, ką apsirengti. Jis turėtų būti sudarytas iš klasikinių, lengvai derinamų drabužių ir papildytas madingomis detalėmis, kurios jam suteiks modernumo. Keisdama aksesuarus, derinį papildydamos įdomia rankine, ar ryškiais batais lengvai jį atnaujinsite ir taip galėsite vilkėti daugybę kartų.

Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press

NEPAMIRŠKITE ŽAISTI

Mada turi būti smagi, tad nežiūrėkite į ją pernelyg rimtai. Įvaizdžio specialistai, aiškinantys apie stiliaus taisykles ir įvairius draudimus, neturėtų būti vertinami pernelyg rimtai, nes šiuolaikinėje madoje ribos tarp to, ką galima, ir ko negalima vilkėti, tai, kas gražu, o kas – ne, labai trapios. Mada švenčia individualybę, tad nebijokite jos parodyti savo stiliumi: vilkėkite tai, kad jums gražu, derinkite iš pažiūros nesuderinamus siluetus, spalvas bei raštus ir džiaukitės galimybe žaisti su savo stiliumi.

Martha Graeff
Martha Graeff
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis