Šokėja Eglė Straleckaitė: pagimdžiusi galvojau, gal aš kokia blogietė

Eglę Straleckaitę pažįsta visa Lietuva. Garsi šokėja dar būdama mokinė pateko į televiziją ir laimėjo ne vieną TV projektą, ji savo nuoširdumu visada pataikydavo tiesiai į žmonių širdis. O štai visai neseniai atvertė naują gyvenimo lapą – ištekėjo ir sukūrė savo šeimą.

Todėl šį šeštadienį po ilgos pertraukos Eglė vėl grįžta į eterį. LNK laidoje „Bus visko“ šį šeštadienį garsi moteris atvirai pasakos apie ypatingą savo dukters Vakarės laukimą, gimdymą ir netikėtas emocijas, pirmą kartą pamačius savo ilgai lauktą kūdikį: „Nebuvo man euforijos, nebuvo ašarų iš džiaugsmo. Aš neverkiau, kai mažylė gimė. O tuo metu galvojau – gal aš kokia blogietė?”.

LNK

Tokie jausmai moterį buvo užplūdę todėl, kad ji ryžosi gimdyti be nuskausminamųjų ir galvojo apie viena – kaip viską atlikti teisingai ir susidoroti su užduotimi. Pagimdyti. Garsi šokėja prisipažįsta – gimdymo procesą vertinusi kaip svarbias varžybas, kurių metu privaloma klausyti trenerio, todėl į gydytojus ir akušeres žiūrėjusi kaip į savo sporto vadus ir klausiusi kiekvieno jų nurodymo.

LNK

Paklausta, kaip jos kūnas reagavo į nėštumą, moteris atvirauja, kad visą gyvenimą kompleksavusi dėl savo svorio, tačiau pastojusi pagaliau suprato, kad reikia mylėti save tokią, kokia yra: „Visą gyvenimą man, kaip turinčiai ypač prižiūrėti savo figūrą, kad atrodyčiau pakankamai gerai, buvo galvos skausmas, kad šito negalima, šito nereikia, šitą galėsi valgyti tik sekmadienį ar dar kažkaip. Ir tuo metu aš sau pasakiau, kad jei mano organizmas taip priims, kad aš priaugsiu 30 kilogramų, tai priaugsiu 30 kilogramų. Ir atradau vieną auksinę taisyklę, kuri man padėjo valgyti viską, ką noriu, ir kontroliuoti savo svorį”.

LNK

Ką Eglė patars visoms, bijančioms prarasti kontrolę nėštumo metu? Kodėl gimdyti ji vyko su šukuosena ir makiažu? Ir kaip atrodė mažosios Vakarės krikštynos?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis