Visi kartai, kai Meghan Markle pažeidė karališkąjį stiliaus protokolą

Meghan Markle (36 m.) vis pamiršta visa apimančias protokolo taisykles ir su kone kiekvienu savo viešu pasirodymu jas sulaužo... Atrinkome penkis kartus, kai būsimoji princo Harry žmona savo stiliumi nepaisė karališkojo protokolo.

Priklausyti karališkajai šeimai reiškia ne tik privilegijas, bet ir pareigas. Meghan Markle dar nėra oficiali Didžiosios Britanijos princo Harry žmona, tačiau ji jau atsisakė aktorės karjeros ir visą savo laiką skiria pasiruošimui vestuvėms bei karališkosioms pareigoms – kaip sužadėtinė lydi Velso princą į įvairius oficialius renginius bei susitikimus.

Griežtas protokolas apibrėžia ne tik karališkosios šeimos elgesio normas, bet ir stiliaus taisykles, tačiau atrodo, kad M. Markle neleis joms sutrukdyti jai kurti savo unikalų asmeninį stilių. Vos per kelis mėnesius princo Harry sužadėtinė jau ne kartą pažeidė karališkąjį protokolą ir panašu, kad tai nutiko visai ne dėl jos stilistės aplaidumo.

Kalbama, kad buvusi Holivudo žvaigždė konservatyvumu garsėjančiai karališkajai šeimai suteiks taip reikiamo modernumo, o jos atvykimas taps postūmiu šiek tiek pakoreguoti kai kurias pasenusias tradicijas.

Atrinkome penkis kartus, kai M. Markle savo stiliumi pažeidė karališkąjį protokolą.

KAI NEMŪVĖJO PĖDKELNIŲ

2017 m. lapkričio 27 d.

Visuotinai priimta, kad moteriškos lyties karališkosios šeimos narės viešumoje nesirodo plikomis kojomis – iš jų tikimasi, kad mūvės kūno spalvos pėdkelnes. Vis dėlto pozuodama nuotraukoms iš karto po oficialaus pranešimo apie sužadėtuves su princu Harry, Meghan Markle išdrįso sulaužyti šią taisyklę ir atsisakė pėdkelnių. Jei klaustumėte mūsų nuomonės – puikus sprendimas!

Princsa Harry ir Meghan Markle
Princsa Harry ir Meghan Markle
Vida Press

KAI VIETOJ DELNINĖS PASIRINKO RANKINĘ

2017 m. gruodžio 1d.

Nėra griežtos taisyklės, nusakančios, kokią rankinę turėtų nešioti karališkosios šeimos narė. Vis dėlto Kembridžo hercogienė Catherine Middleton dažniausiai renkasi nedidelę delninę, o karalienė Elizbeth II garsėja kaip vidutinio dydžio rankinių su trumpa rankena mėgėja. Lankydamasi labdaringame renginyje M. Markle su savimi turėjo gan didelę stačiakampio formos „Strathberry“ rankinę, kuri yra kiek neįprasta karališkajam stiliui.

Meghan Markle
Meghan Markle
Vida Press

KAI PLAUKUS SUSUKO Į NERŪPESTINGĄ KUODĄ

2018 m. sausio 9 d.

Karališkasis protokolas galioja ne tik drabužių, bet ir šukuosenos stiliui. Kate Middleton mėgsta nepriekaištingai banguotų plaukų šukuoseną, o kai juos riša ar suka į kuodą, pasirūpina, kad šis būtų itin tvarkingas. Jei kyla pavojus, kad plaukai išsitaršys, Kembridžo hercogienė juos sutvirtina specialiu plaukų tinkleliu. Taigi M. Markle pažeidė visas taisykles, kai lankydamasi radijo stotyje pasirodė su stilingu, bet labai nerūpestingu kuodeliu.

Meghan Markle
Meghan Markle
Vida Press

… NE VIENĄ KARTĄ

2018 m. sausio 18 d.

Tą pačią taisyklę M. Markle pamiršo už daugiau nei savaitės lankydamasi Kardifo mieste, Velse. Pagrindiniai princo Harry sužadėtinės stiliaus akcentai buvo elegantiškas „Stella McCartney“ paltas, aksominiai aukštakulniai ir... itin nerūpestinga šukuosena.

Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle
Vida Press

KAI BLACK TIE RENGINYJE PASIRODĖ VILKĖDAMA KOSTIUMĄ

2018 m. vasario 1 d.

Atrodo, M. Markle negalioja ne tik karališkosios stiliaus taisyklės, bet ir visuotinai priimti aprangos kodai. Lydėdama princą Harry į iškilmingą pokylį, M. Markle nepaisė puošnios vakarinės aprangos (angl. black tie) reikalaujančio kodo ir vietoj ilgos vakarinės suknelės pasirodė su prigludusiu kelnių kostiumu. Stilingas drabužis, įkvėptas vyriško smokingo, neabejotinai prisidės prie vis dažniau M. Markle priskiriamo mados ikonos statuso. Sunku paneigti, kad jos kostiumas buvo gerokai madingesnis, nei tas, kurį dėvėjo sužadėtinis princas Harry!

Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis