5 stilingiausi paltai šiam pavasariui

Lietuviškas pavasaris – tai ne tik šilti saulės spinduliai, bet ir lyg iš niekur pasirodantis lietus, vėjas ar netgi sniegas. Būtent todėl šiltojo sezono garderobe vietos turi atsirasti ir paltui. Atrinkome penkis modelius, kurie leis stilingai jaustis bet kokiu oru.

Laikas į spintą pakabinti savo pūkinę striukę ir investuoti į lengvą paltuką, kuris stilingai atrodys ir padės įveikti visus pereinamojo oro iššūkius. Nuo klasikinio smėlio spalvos palto, iki vandeniui atsparaus audinio puspalčio – šie lauko drabužiai praturtins jūsų pavasario drabužinę.

Vida Press

GRAFIKA

Langeliai buvo populiariausi šaltąjį sezoną, bet niekur nesitraukia ir atėjus pavasariui. Languotas paltas – labiau klasika, nei mada, bet derinamas su dar vienu languotu drabužiu (pavyzdžiui, asimetrišku sijonu) atrodys labai stilingai ir moderniai.

1. „Max Mara
1. „Max Mara" švarkas, 2. „Stella McCartney" palaidinė, 3. „Burberry" paltas, 4. „Marni" batai, 5. „Acne Studios" sijonas, 6. „Balenciaga" rankinė.
Gamintojų nuotr.


PASTELĖ

Pastelinių spalvų paletė aktuali tampa kone kasmet atėjus pavasariui. Šį sezoną madingi kone visi šerbetinių ledų atspalviai: nuo geltonos, alyvinės, iki mėlynos bei mėtų. Jei esate klasikos gerbėja, švelniai melsvas paltas bus kaip šviežio oro gūsis, atgaivinsiantis jūsų garderobą.

1. „Stutterheim
1. „Stutterheim" paltas, 2. „Celine" akiniai, 3. „Burberry" palaidinė, 4. „Marni" rankinė, 5. „Stella McCartney" batai, 6. „Sportmax" džinsai
Gamintojų nuotr.

LIETPALTIS

Amžinai madingas, niekada nepabostantis – angliško stiliaus lietpaltis. Tobulas priedas darbo garderobui, nepriekaištingai atrodysiantis tiek dieną, tiek vakare. Jei kratotės nuobodulio ir pernelyg didelio išbaigtumo, prie lietpalčio derinkite patogius kedus, kurie yra madingiausi šio sezono bateliai.

1. „Burberry
1. „Burberry" paltas, 2. „Chloe" švarkas, 3. „Max Mara" kelnės, 4. „Stella McCartney" marškiniai, 5. „Marni" rankinė, 6. „Balenciaga" sportbačiai
Gamintojų nuotr.

PRAKTIŠKUMAS

Kai kurie drabužiai yra įsigyjami tam, kad padėtų išsiskirti, atkreiptų į save (ir į jų savininką) dėmesį bei papuoštų net paprasčiausią drabužių derinį. Vis dėlto paltas yra ilgalaikė investicija, tad protinga būtų investuoti į praktiškumą – laikui nepavaldžią spalvą, klasikinį siluetą, prie visko derantį stilių.

1. „Stutterheim
1. „Stutterheim" paltas, 2. „Max Mara" akiniai, 3. „Marni" palaidinė, 4. „Sportmax" sportbačiai, 5. „Burberry" džinsai, 6. „Stella McCartney" rankinė
Gamintojų nuotr.

KLASIKA

Ar savo spintoje dar neturite klasikinio camel (angl. smėlio spalvos) palto? Tuomet turėtumėte nedelsiant apsvarstyti šį pirkinį. Jis stilingas, dera prie didžiosios daugumos (o gal ir visų!) jūsų turimų drabužių, tinka įvairioms progoms ir yra tiesiog nepakeičiamas vėsiu oru.

1. „Stella McCartney
1. „Stella McCartney" akiniai, 2. „Marni" suknelė, 3. „Joseph" paltas, 4. „Burberry" rankinė, 5. „Chloe" batai, 6. „Max Mara" megztinis
Gamintojų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis