Vizažo meistras iš Paryžiaus pristato naujausias grožio tendencijas

Pavasaris žavi ne tik atgyjančia gamta ir vis ryškėjančiomis spalvomis. Moterys laukia pavasario todėl, kad parduotuvėse pasirodo naujojo sezono kolekcijos.

Viena pirmųjų naująją kolekciją pristatė kompanija „Guerlain“, šiemet švenčianti 190-ąjį jubiliejų. Nuo pat pradžių įmonė grožio mėgėjams siūlė kvepalus, dekoratyvinę kosmetiką, odos priežiūros priemones. Vilniuje viešėjo „Guerlain“ vizažistas Sébastien Poirier.

Organizatorių nuotr.

„Guerlain“ visada žengia koja kojon su laiko tendencijomis ir pastebi, kad šiandien moteris – stipri, stilinga, bet tuo pat metu labai moteriška. Būtent tokiai moteriai ir pristatomas naujas kvapas „Mon Guerlain Florale“.

Organizatorių nuotr.

Kaip ir visuose „Guerlain“ aromatuose, šis sklidinas gėlių aromatų: bijūnų, jazminaičių, levandų, vanilės. Kvapas skirtas šiuolaikinei moteriai, kuri ir stipri, ir svajinga, ir jausminga, ir geba pasiekti to, ko užsibrėžusi.

Organizatorių nuotr.

Kita naujiena – įdegio pudra „Guerlain Terracota Light“. Gamintojai sako, kad šios pudros dėžutė pasaulyje parduodama kas 25 sekundės. Naujoji pudra, kuri papildyta vitaminais, šalina odos papilkėjimą, suteikia švytėjimo ir gaivumo.

Organizatorių nuotr.

Naujausias „Guerlain“ naujienas pristatęs vizažistas Sébastien Poirier išskyrė tris šių metų makiažo tendencijas:
* švytinti ir gaivi nude oda,
* grįžta padūmavusių akių makiažas, pabrėžiantis akių didumą,
* matiniais lūpų dažais padažytos lūpos, madingiausia - oranžinė spalva.

Akimirkos iš „Guerlain“ produktų pristatymo grožio tinklaraštininkėms bei redaktorėms.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis