Tiršta kokosų sriuba su daržovėmis ir mėsa

Tirštos ir sočios sriubos pačios tinkamiausios, kai orai savo šiluma nebelepina. Išbandykite.
© Asmeninio albumo nuotr.

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

4 porcijoms:

200 g triušienos/ vištienos juostelių
porą saujų smulkių makaronų;
200 g šaldytų kinietiškų daržovių rinkinio;
50 g šviežių špinatų;
400 ml kokosų pieno;
1 v.š. krakmolo + 2 v.š. vandens;

sultiniui:

1 l vištienos sultinio;
2 skiltelių česnako;
1 lauro lapo;
3 v.š. sojos padažo;
1 v.š. teriyaki padažo;
0,5 citrinos sulčių;
žiupsnelio grūstų čili paprikų.

Tiršta kokosų sriuba su daržovėmis ir mėsa
© Asmeninio albumo nuotr.

Gaminame

* Triušienos juosteles supjaustykite plonai griežinėliais ir pakepkite keptuvėje su šlakeliu aliejumi 2-3 min. Atidėkite į šalį.

* Į puodą sudėkite visus išvardintus ingridientus sultiniui ir virkite 10 min. Tuomet nukoškite sietelį.

* Į paruoštą sultinį vėl užkaiskite, sudėkite makaronus ir virkite kol jie suminkštės, bet nebus iki galo išvirę. Tuomet dėkite šaldytas daržovės, supilkite kokosų pieną, virkite keletą minučių, kol suminkštės daržovės.

* Galiausiai supilkite vandenyje ištirpintą krakmolą ir gerai išmaišykite. Išjunkite ugnį, sudėkite šviežius špinatus, permaišykite ir palikite minutei.

Skanaus!

oditele.blogspot.com
Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Virtuvė

Gurmaniškame vakarėlyje apsilankė retai viešumoje matomi atlikėjai Frankoniai (1)

Žinomi vilniečiai nepraleido unikalios galimybės susitikti su ypatinga viešnia iš Monako – verslininke, filantrope Nathalie Julien, remiančia meno, sporto bei labdaringus renginius.

Tiesiog burnoje tirpstantis varškės apkepas su razinomis

Esu išbandžius įvairiausių varškės apkepo receptų, kol eksperimentuodama galiausiai atradau tą patį pačiausią savo skoniui. Minkštas, purus - tiesiog tirpstantis burnoje.

Greita ir labai skanu – grikių kotletai

Prisiminiau labai seniai bekeptus grikių kotletus. O Jūs mėgstate grikius? Jei taip, – receptas žemiau.

Obuolių pyragas su razinomis ir migdolais

Turiu išsisaugojusi kelis dar nė karto nebandytus obuolių pyragų receptus.

Skanusis plokštainis „Magdė“ (5)

Senovinis trapios tešlos plokštainis-pyragas „Magdė“, perteptas marmeladu, cinamonu ir kakaviniu kremu su želatina.

Ryžių salotos su daržovėmis ir kepenėlėmis

Daugelis kepenėles troškina su grietinėle, bet iš jų galima puikiai pagaminti skanias salotas. Būtinai išbandykite.

Kitokie traškūs bulviniai blynai (4)

Dviejų tarkių bulviniai blynai.

A. Užkalnis: koks yra pagrindinis gero restorano uždavinys (2)

Andrius Užkalnis išduoda, kodėl į vienus restoranus žmonės grįžta, o į kitus – ne.

Sūrio sriuba su pievagrybiais (1)

Tai išties viena skaniausių sriubų.

Morkų sriuba su jogurtu ir kmynais (2)

Ši „šilkinė“ morkų sriuba gardinta tik įprastais prieskoniais ir patiekta su jogurtu. Sriuba lengva, greitai paruošiama.