Pievagrybių ir voveraičių sriuba

Sriubas virti reiktų kur kas dažniau, nes jos pakankamai retas svečias virtuvėje. Taigi, šiandien ta diena, kai pribrendau išvirti jau ne kartą gamintą sriubą. Tik va, nufotografuoti sriubą - tikras iššūkis.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- 7 produktai, kurie valo organizmą geriau už bet kokius vaistus
- Italijoje 3 metus gyvenanti Ugnė: lietuviai čia gali kalnus nuversti
- Frinė – graikų hetera, teista už apsinuoginimą
- Fengšui prognozės visai savaitei
- Kepti varškėtukai

Reikės:

1 l vandens;
1 kubelio daržovių sultinio;
3 nedidelių bulvių;
1 morkos;
1 nedidelio svogūno;
30 g rūkytos šoninės;
150 g šviežių voveraičių;
200 g pievagrybių;
gabalėlio sviesto;
šv. čiobrelio ir petražolių;
2-3 šaukštai grietinės (arba grietinėlės).

oditele.blogspot.com nuotr.
Kaip gaminti

1. Puode užvirkite vandenį, dėkite sultinio kubelį ir kubeliais supjaustytas bulves.

2. Keptuvėje pakepinkite kubeliais supjaustytą šoninę. Kai ji apskrus, sudėkite smulkiai tarkuotą morką ir kubeliais pjaustytą svogūną. Pakepinkite ir sudėkite į puodą.

3. Ant sviesto pakepinkite pjaustytus pievagrybius ir voveraites, kol skystis nugaruos. Pagardinkite šv.čiobreliu ir sudėkite vėl į puodą.

4. Virkite apie 15min. arba kol išvirs bulvės. Galiausiai sudėkite šv. petražolės ir pagardinkite grietine/grietinėle.
Skanaus!

oditele.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis