Šių dienų skaitomiausi:
- „Širdžių karalienės“ gimtadienio proga - sarkastiški jos pasisakymai apie rūmus ir jų gyventojus (FOTO)
- Palikę Norvegiją menininkai grįžo į vienkiemį ir velia veltinius
- Svaigsta galva: kodėl tai nutinka ir kaip gydyti?
- Ragana Mirela: kokiais burtais reikia pritraukti meilę, susirasti mylimąjį ir t.t.
- Silpnai paraugintų agurkų TOP 3
Reikės:
5 kiaulienos nugarinės kepsnių;
5 riekelių rūkytos kiaulienos šoninės;
15 vnt. geltonųjų šparaginių pupelių;
dž.čiobrelio, juodųjų pipirų;
aliejaus, gabalėlio sviesto;
5 medinių pagalėlių.
* Į verdantį vandenį sudėkite šparagines pupeles ir pavirkite keletą minučių iki norimo minkštumo. Po to perliekite šaltu vandeniu ir palikite kiaurasamtyje, kad vanduo nuvarvėtų.
* Plonai išmuškite kiaulienos kepsnelius ir iš abiejų pusių apibarstykite dž.čiobreliais ir juodaisiais pipirais. Ant lentelės dėkite šoninės riekelę, po to kiaulieną ir po 3 vnt. šparaginių pupelių, susukite ir sutvirtinkite mediniu pagalėliu.
* Keptuvėje įkaitinkite aliejų, ištirpinkite sviestą ir iš abiejų pusių apskrudinkite suktinukus. Pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę bei kepkite apie 20-30min. arba kol iškeps. Skanaus!