R. Kazlas: už tai, kad galiu kurti, esu dėkingas šeimai

„Žvelgdamas į dabartį aš labai dėkingas praeičiai – vadinasi, aš daug ko išmokau. Aš turiu namus, brangius žmones. Turiu visas sąlygas kurti, sritį, kur galiu realizuoti savo idėjas. Turiu sveikatos, todėl negaliu skųstis. Reiškia taip turėjo būti”, – LRT televizijos laidos „Gyvenimas” kūrėjams sakė garsus aktorius Rolandas Kazlas.

Po to, kai neatsigręždamas užvėrė televizijos pasaulio duris, 45-erių vyras po devyniais užraktais saugo asmeninį gyvenimą, itin retai pasirodo viešumoje ir dar rečiau dalija interviu. Tačiau šįkart ne tik sutiko papasakoti apie savo gyvenimą, bet ir pasikvietė į namus, kurių slenksčio iki šiol nebuvo peržengęs joks žurnalistas.

LRT

Tačiau, prieš patenkant į vidų, laidos „Gyvenimas” komandai teko praeiti tikrojo namų „šeimininko” patikrą – prie durų žurnalistus pasitiko ir, tik gerai apuostęs, įsileido foksterjerų veislės šuo Teris.

„Jis man padeda pasitikrinti, ar gerai vaidinu. Jei uostinėja ir bėga už kampo, vadinasi herojus jau įsigyveno manyje”, – juokdamasis pasakojo R. Kazlas.

Organizatorių nuotr.

Dabar teatre aktorius išgyvena aukso amžių – jis vaidina įdomiausių Lietuvos režisierių pastatymuose, skaito eiles, rašo inscenizacijas, dainuoja ir režisuoja pastatymus. Svarbiausia, kad neturi vergauti dėl skatiko ir, sukandęs dantis, dieniniuose spektakliuose vaidinti kiškučių bei ežiukų. Aktorius džiaugiasi, kad gali rinktis tik rimtus, patinkančius vaidmenis ir darbo vis tiek – per akis.

Rolandas Kazlas su žmona
Rolandas Kazlas su žmona
DELFI / Kiril Čachovskij

Kaip prie tokio įtempto gyvenimo prisitaiko jo šeima – žmona Sigita, dvylikametė dukra ir pusketvirtų sūnus? Atviras Rolando Kazlo interviu apie teatrą, televiziją, šeimą ir atrastą prasmę – jau šį trečiadienį 19.30 val.

Laidos anonsas:

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis