N. Marčėnaitė – apie itin skaudžiai išgyventas skyrybas: bandėme gelbėti santuoką, bet buvo kita moteris

Dažnai stebint savo mėgstamas žvaigždes susidaro įspūdis, kad jie idealūs, o jų gyvenimai – tobuli. Todėl pasigirdus kalboms apie Nomedos skyrybas su nuo penktos klasės pažįstamu Mariumi Jonučiu, buvo sunku patikėti, kad tai tiesa.

Nomeda Marčėnaitėmenininkė, trijų vaikų mama, daugeliui pažįstama iš televizijos ekranų. Dažnai stebint savo mėgstamas žvaigždes susidaro įspūdis, kad jie idealūs, o jų gyvenimai – tobuli. Todėl pasigirdus kalboms apie Nomedos skyrybas su nuo penktos klasės pažįstamu Mariumi Jonučiu, buvo sunku patikėti, kad tai tiesa. Tuomet menininkė atsitvėrė tylos siena, tačiau LNK laidos „Bus visko“ laidos žiūrovams atskleidžia: „Sunkiai išgyvenau skyrybas, bandėme gelbėti santuoką, tačiau buvo kita moteris”.

LNK

Nomeda atvirauja, kad buvusį jos vyrą ištiko vidurio amžiaus krizė, Marius labai pasikeitė, ėmė vaikytis jaunystės, netruko atsirasti kita moteris ir iki tol idealia laikyta šeima iširo. Garsi menininkė prisipažino, kad jautėsi visiškai sugniuždyta. Nomeda paguodos ieškojo ir naujų mylimųjų glėbyje, ir draugių ratelyje, ir net psichoterapeuto kabinete.

Santuokai iširus, pasikeitė ir moters finansinė situacija. Spontaniškoji menininkė, spręsdama šią problemą, pasielgė netikėtai ir nusprendė naują gyvenimo etapą pradėti ne taupydama, o išleisdama paskutinius pinigus prabangai ir savęs lepinimui. „Turėjau santaupų, jas visas prašvilpiau išsinuomodama prabangų butą. Kai liko paskutinis šimtas eurų, už juos nusipirkau gėlių ir kvepalų”, – atvirauja Nomeda ir tuoj pat paaiškina, kad tai buvo būdas įspirti sau į sėdimąją ir pasukti galvą, iš kur prasimanyti daugiau pinigų.

LNK

Kai Nomeda mažiausiai tikėjosi ką nors sutikti, jos gyvenime pasirodė Vytas – našlys, trijų vaikų tėvas. Pora susipažino, kai menininkės draugės pakvietė ją prasiblaškyti Viduržemio jūroje plaukiojant jachta. Šaunioje septynių damų kompanijoje buvo vienintelis vyras, laivo kapitonas Vytas Palavinskas, kuris tuomet taip pat sunkiai išgyveno savo šeimos dramą. Buvo praėję vos metai po netikėtos mylimos žmonos mirties, vyras liko su trimis mažamečiais vaikais. Abudu sugniuždyti, abu likę vieni su mažais vaikais, šiandien jie dėkoja likimui, kad šis juos suvedė. Pora iškart pajuto šiltus jausmus vienas kitam.

Vyto gyvenime atsiradusi Nomeda savo meile ir atvira širdimi užgydė ne tik mylimojo, bet ir jo vaikų žaizdas, tačiau santykių pradžioje garsi menininkė sulaukė daugybės atkalbinėjimų. Draugės sakė: „Marčėnaite, ar tau tikrai to reikia? Našlys su trimis vaikais... Juk pati turi savo tris”. Nomeda džiaugiasi nepaklausiusi aplinkinių ir atradusi antrąją jaunystę su Vytu bei jo vaikais, kuriems tapo antrąja mama.

LNK

Pora jau penkerius metus kuria bendrą ateitį, tačiau vis dar gyvena po skirtingais stogais. Moteris įsirengė jaukius namus Vilniaus senamiestyje, buvusiame erdviame Vyto biure, o vyras gyvena netoli Trakų įsikūrusiame vienkiemyje. Po žmonos mirties sodyba ilgą laiką stovėjo apleista ir niekam nereikalinga, tačiau padedant Nomedai virto jaukiais namais gausiai Vyto šeimynai.

Liūdnus prisiminimus apie skyrybas palikusi praeityje, Nomeda Marčėnaitė mėgaujasi privačiu gyvenimu be žiniasklaidos dėmesio. Dingusi iš televizijos, ji kuria keramikos grožybes, rengia parodas, veda renginius, moko moteris indų dekoravimo ir vadina tai tiesiog meno terapija. Nomeda mėgaujasi savaitgaliais su Vytu Trakų rajone esančiame vienkiemyje, kur laiką mielai leidžia ir jauniausias Vyto sūnus bei Nomedos anūkė Frida. Moteris ją dabar dažniau prižiūri, kol Nomedos marti Indra Dovydėnaitė su vyru Dovu ruošiasi naujausios rūbų kolekcijos pristatymui.

LNK

Netrukus 53-iąjį gimtadienį švęsianti Nomeda bėgančių metų nė kiek nesureikšmina: „Jaučiuosi kaip niekada laiminga, pasitikinti savimi ir graži, nes turiu viską, apie ką moteris gali svajoti. Šiandien mano gražiausia kosmetika yra įsimylėjimas, žinios ir išmintis”.

Laidoje moteris atvėrė savo rankomis dekoruotų namų duris, Vytas pasikvietė į sodybą bei supažindino su visa gausia šeimyna ir atskleidė netolimos ateities planus leistis į metus truksiančias poros valkatavimo po pasaulį, kaip patys juokais vadina, atostogas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis