Lietuvoje būdama išsiskyrusi ir su keturiais vaikais nebuvau reikalinga jokiam vyrui

Kodėl vis dažniau moterys kalba apie lydinčią vienatvę, nors gali džiaugtis ir išsilavinimu, ir puikia karjera, ir grožiu.

„Esu pasididinusi krūtinę ir to neslepiu. Norėčiau panaikinti įdubusius, patamsėjusius paakius. Jei ateityje tam, kad jausčiausi patraukli, reiks dar kokių nors grožio procedūrų, nedvejodama tą darysiu“, - jau šį ketvirtadienio vakarą LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ pasakos 24-ejų viešųjų ryšių specialistė, renginių organizatorė Justina Stambrauskaitė, šešiolika metų vyresnio verslininko Danieliaus Bunkaus buvusi mergina.

LNK

Moteris neslėps, kad ją traukia vyresni, subrendę vyrai. „Noriu su žmogumi augti, o ne jį auginti, todėl studentai manęs nedomina“ - sakys Justina.

Laidos tema: kodėl vis dažniau moterys kalba apie lydinčią vienatvę, nors gali džiaugtis ir išsilavinimu, ir puikia karjera, ir grožiu.

„Lietuvoje būdama išsiskyrusi ir su keturiais vaikais nebuvau reikalinga jokiam vyrui. Anglijoje sulaukiu komplimentų ir dėmesio, o mano vaikų būrys vyrų negąsdina. Lietuvos moterims trūksta pasitikėjimo, savigarbos, ir vieningumo viena kitos atžvilgiu. Su mumis elgiamasi taip, kaip leidžiame elgtis...“, - teigs kita laidos viešnia, keturių vaikų mama, knygų „Moteris iš raudonos Audi“, ir „Mano karūna nematoma“ autorė Birutė Jakučionytė.

Tuo metu 38-erių Europos fitneso čempionė, Pasaulio vicečempionė, ir lengvojo kultūrizmo čempionė Ilona pasakos apie tai, vardan ko paaukojo savo išvaizdą. Kažkada po gimdymo Ilona taip išgyveno dėl priaugtų kilogramų, kad atsikračiusi jų operacijų, sporto ir kardinaliai pakeisto gyvenimo dėka, nesustoja savęs tobulinti ir toliau. Moteris jau tris kartus didinosi ir koregavo krūtis, išbandė ir hialurono injekcijas į lūpas, botulino toksiną. „Siekdama laimėjimų padariau ne vieną klaidą. Plastinės operacijos išgelbėjo mano moteriškumą... Priešingu atveju būčiau panaši į vyrą... Tačiau nepaisant to, kad esu ir protinga, ir graži, vyrai neretai elgiasi kaip su preke...“, - sako Ilona.

LNK

„Papai, užpakalis, liemuo - taip save dabar pateikia daugelis jaunų moterų. Todėl nesistebėkite, kad vyrai jus vartoja – kaip prekę tol, kol smagu, kol nenusibostate... Mano jaunas bičiulis, apsirūpinęs vyras, iki šiol vienišas, nes dauguma merginų jam pasirašo po pirmų kokteilių... O su tokia šeimos juk nekursi...“, - pasakos aktorius, verslininkas Darius Balčiūnas – Pylipukas.

"Lietuvos žinios"

„Šiurpstu kai matau, kaip elgiasi jaunos panelės, jaunos moterys. Nulis savigarbos. Jos lekia paskui vyrą, vos jam pamojus. Tad kodėl vyrai turėtų tokias vertinti...“, - sakys laidos svečias, aktorius Gintaras Mikalauskas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis